„Oušnovih 8“: Pravi film za jake žene premijerno u Kombank dvorani (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Dok su muškarci sinoć pomno pratili početak Svetskog prvenstva u fudbalu, žene su uživale u premijeri filma „Oušnovih 8“ u Kombank dvorani.

Dame su imale priliku da se druže u priređenoj specijalnoj večeri pod nazivom “Ladies night” uz crveni tepih, Avon i Vinarija Čoka poklonima iznenađenja kao i u svečanom koktelu.

Veliki broj javnih ličnosti prisustvovao je ovoj premijeri. Bilo je zabavno, a prepunom salom se orio smeh zbog mnogobrojnih replika iz filma.

Dugoočekivani nastavak Oušnove trilogije je okupio sjajnu žensku ekipu koju čine Sandra Bulok, Gvinet Paltrou, Kejt Blanšet, En Hetavej, Mindi Kolinh, Sara Paulson, Awkvafina, Rijana i Helena Bonham Karter. Scenario za ovo dugoočekivano filmsko ostvarenje potpisuju reditelj Gari Ros i Olivija Milč.

Čuvene dame izvele su neverovatnu pljačku na njujorškom zvezdanom godišnjem balu Met Gala. Sandra Bulok u filmu glumi Debi Oušn, sestru čuvenog lika Denija Oušna, koga je glumio Džordž Kluni. Njen prvi zadatak je bio da okupi savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lu, Rouz, Dafne, Devet lopti, Tami, Amitu i Konstancu.

Od danas, 15. juna, film „Oušnovih 8” biće na redovnom repertoaru Kombank Dvorane.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo