Oženio se unuk Grejs Keli: Mlada nosila venčanicu na koju je utrošeno 300 sati rada

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

U kneževskoj porodici Monaka ove godine se izgleda venčanja nižu jedno za drugim.

Nedavno se unuka Grejs Keli, Šarlota Kaziragi, udala, a sada je na red došao i njen unuk Luis Dakrijet.

Luis Dakrijet, unuk filmske zvezde Grejs Keli, oženio se Meri Ševalije, sa kojom je u vezi bio veoma dugo. U pitanju je bilo vrlo tradicionalno i religiozno venčanje koje je održano u Katedrali Monaka. Dakrijet je unuk Grejs Keli i princa Renije III od Monaka, kao i sin princeze Stefani od Monaka i Danijela Dakrijeta.

U petak je održano građansko venčanje u veoma intimnoj atmosferi, jer su ceremoniji prisustvovali samo najuža rodbina i prijatelji. Mlada je nosila svileni kombinezon poznate dizajnerke iz Barselona Rosa Clará, koji je ukrašen vezom oko struka. Mladoženja je bio u plavom odelu – u pitanju je italijanska kuća Carlo Pignatelli. Njegova majka, princeza Stefani, ponosno je nosila kreaciju svoje ćerke Pauline, koja je nedavno lansirala svoj brend Alter Design.

U subotu je bila zvanična ceremonija za širi krug ljudi (bilo je oko 200 gostiju). Mlada se do crkve vozila u vintidž belom Rols Rojsu koji je bio ukrašen cvećem. Ševalije je izašla iz automobila noseći svilenu venčanicu, koja je bila produkt saradnje između „Atelier Boisanger“ i Pauline. Šlep na haljini je bio dugačak pet metara, a za celu haljinu bilo je potrebno 300 sati ručnog rada i veza. Ševalije je svoj izgled upotpunila Cartier ogrlicom. Mladoženja je nosio Diorovo sivo odelo (by Kim Jones’s Dior Homme).

Ovde možete pogledati fotografije sa venčanja:


Izvor: BIZLife/Vogue

Foto: Pixabay