Patuljci od kojih pravimo divove (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Film „Patuljci sa naslovnih strana“ premijerno je prikazan 17. januara. Ostvarenje reditelja i scenariste Milorada Milinkovića na šaljiv  prikazuje surovu stvarnost modernog života uz rijaliti programe. Glavnu ulogu tumači Gordan Kičić, koji igra Nikolu, zvezdu rijaliti programa “Tri minuta slave” koji bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa…

U glumačkoj ekipi su i Olga Odanović, Milena Radulović, Jelena Đukić, Boris Milivojević, Tamara Krcunović, Novak Radulović, Marko Gvero, Aleksandar Radojičić, Rale Milenković, Ljubomir Bandović.

U intervjuu za nedeljnik „Vreme“ glumac Gordan Kičić se, uz kritičnost trenutka u kojem živimo, osvrnuo  na ulogu koju tumači.

„Uloga Nikole donosi lakoću, ali ima i veliku, suštinsku životnu prazninu koja zvoni. Kad ga vidiš kako se ponaša, kako hoda… Grozno! Meni je to bilo zabavno, moram da kažem. Zato što je to na neki način odraz današnjeg vremena. Nikola je potpis današnjeg vremena. Medijskog vremena“, kazao je Kičić.

Nije bio blag ni prema medijima koji u tome učestvuju.

„Najstrašnije je kada pogledaš portale koji prenose izuzetno veliku količinu sadržaja iz rijaliti programa. Sve to što imaš uživo na televiziji, ali na portalima ti je sve to ponovo servirano, da slučajno nešto ne propustiš. Sumanuto. I sada, treba biti čovek koji, kao nešto razmišlja i ima svest da život pogleda sa neke druge strane, a mora da se izbori sa svim tim, da razluči šta je važno, šta nije. Mnogo je komplikovano. Mi smo zasuti sadržajem“, zaključio je Kičić.

Izvor: BIZLife, Vreme

Foto: YouTube screenshot

Komentari 1

  1. jasna

    Ko se ne izbori za drugačiji život od rijalitija, preostaje mu život rijalitija,
    a život je samo jedan. Znači sve je u ličnom izboru i ličnoj borbi.