Pivo za svaku priliku. Baš svaku! (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Slobodan Živković

Koliko puta ste se našli u situaciji da određujete osobu koja će biti odgovorna da se ‘ekipa’ vrati kući bezbedno? To je upravo ona osoba koja se odriče alkohola u datoj prilici. Heinekenov koncept je odličan jer pruža rešenje u situaciji u kojoj se iziskuje potpuna odgovornost pojedinca -moguće je i piti i voziti!

Juče je u Beogradu, prvi put održana prezentacija o novom proizvodu ‘Heinekena’. Reč je o bezalkoholnom pivu, koje je prikladno piti u svakoj situaciji – od poslovnog ručka sa kolegama, do opuštenog izlaska sa prijateljima.

Ideja i koncept nastali su posmatrajući društvene odnose prema konzumiranju alkohola u javnim, društvenim situacijama, kao i sam uticaj alkohola na psihofižičko stanje ljudi.

Međutim, dobre stvari se ne završavaju ovde. Ono što Heineken Zero Zero pruža jeste lakši izbor u vođenju zdravijeg života. Sa skoro tri puta manjim sadržajem kalorija od regularnog piva, Heineken Zero Zero predstavlja odlično osveženje nakon napornog treninga. Jer, zašto praviti kompromis između teretane i hladnog piva?

Sam događaj su uveličale neke poznate ličnosti, među kojima su se našli stand up komičar Srđan Jovanović i Dušan Borković, najpoznatiji srpski automobilista. Na kraju krajeva, ko će bolje skrenuti pažnju na značajnost ovakvog proizvoda, nego sam profesionalni vozač?

U suštini, jedno hladno beogradsko jutro bilo je posvećeno predstavljanju novog proizvoda koji, osim što priliči svakoj osobi – priliči i svakoj situaciji. Kao što je i sama promotivna kampanja navela ‘Nije uvek vreme za alkohol, ali jeste za Heineken 0.0’

Izvor: BIZLife

Foto: Slobodan Živković

Piše: Marko Ajder