Pokloni za 8. mart više nisu isti

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Šta žele žene 21. veka?

Pokloni za 8. mart su se promenili. Cveće, bombonjere i poezija stvar su viteške prošlosti. Budite originalni, otvorite četvore oči i posmatrajte je – ona nikad nema dovoljno tašni. Treba joj jedna za preko dana, zimi, leti, zatim večernja, u više boja, naravno, a onda možda nekakva za kišno vreme? Možda transparentna, one su sada moderne… Vi se dodvorite vrednoj ženi, koja voli da zarađuje, onoj koja ostaje ponekad duže na poslu (i možda je zbog toga grize savest). Ona želi da radi i da bude sa vama u isto vreme. Uz ovaj poklon, misliće na vas i kad sedi za radnim stolom – idealan poklon za 8. mart biće ova Kate Spade laptop tašna:

 

pastel power meeting.

A post shared by kate spade new york (@katespadeny) on


 

Šta je ženama danas neophodno?

Opremu za kuhinju zaboravite. Ono što je NJOJ neophodno je sredstvo kojim može da obavi sve kućne poslove sa samo par poziva. Elitnog izgleda, brzog procesora, luksuzni uređaj pristupačne cene najvažniji je predmet u tašni vaše žene, majke, sestre ili devojke. Kupite joj Tesla telefon za 8. mart i sigurno će vam oprostiti ako zaboravite njen rođendan.


Muzika je nepogrešiv poklon

Ona želi izdržljive, trajne, jednom rečju kvalitetne slušalice, da ne mora svako malo da ih menja kao potrošnu robu. Sennheiser ima dokazan kvalitet audio opreme. Njihove Momentum Free su najkompaktnije Bluetooth slušalice ikada. Dizajnirane su za vama posebnu osobu koja zaslužuje najbolje stvari u životu, sa besprekornim zvukom visoke definicije – bez žica. Sa šestodnevnim trajanjem baterije, to je savršeni poklon za sve koji su u pokretu.


Iznenađenje!

Iznenadite sestru ili devojku kratkim putovanjem. Destinacija nije važna. Važno je kuvano vino, kvalitetno vreme provedeno sa posebnom osobom, spa tretmani, zagrljaji, to je sve što želimo. A možda i đakuzi.


 

 

 Sada se SAMO treba spakovati

Sa roze zlatom ne možete pogrešiti. Uvek i svuda – ova moderna nijansa luksuza učiniće da se vaša voljena raduje dok pakuje stvari, a možda će se spakovati brže – i neće kasniti.

 


Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

Piše: M. Gligorić