• English
X

Afterhour

Poučni, snažni i dirljivi.. 10 najboljih MOTIVACIONIH govora (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: printscreen

Da li vam se nekada desilo da vas nečija rečenica ili govor navedu da razmišljate drugačije i promenite jedan deo svog dosadašnjeg života? Ljudi koji se obraćaju u ovom videu prošli su mnoge nedaće, uspone i padove pre nego što su postali to što jesu i došli u situaciju da drže motivacione govore drugima.

Motivation grid objavio je snimak koji je najavio kao deset najboljih motivacionih govora. Saslušajte Pitera Dinklidža koji govori o prvim danima svog posla, Marka Cukerberga koji objašnjava da najveći uspeh dolazi iz slobode da napravite neuspeh, Stivena Spilberga koji govori da moramo slušati unutrašnji glas, a ne tuđe mišljanje, Dž.K. Rouling koja priča o raspalom braku i siromaštvu iz kojih je počela kao propali slučaj ili Opru Vinfri koja glasno poručuje da moramo shvatiti da je odgovornost za naš život na nama samima.

Pored njih čućete neverovatne govore Čarli Deja koji kaže da ostanemo gladni života, Silvestera Stalonea koji kaže da posle svakog udarca moramo ustati, Vila Smita koji na jedinstven način objašnjava da je strah iluzija, Erika Tomasa koji pita svoju publiku koliko zaista žarko žele uspeh i Martina Lutera Kinga koji šalje poruku da moramo verovati u sebe.

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: printscreen

Piše: D.G.