Poznati francuski šansonjer Artur H 10. maja u Kombank Dvorani

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Poznati francuski šansonjer Artur H izvešće premijerno svoju “iskrenu i strasnu ispovest”, u okviru promocije albuma “Neobuzdana ljubav”, 10. maja u Kombank Dvorani.

Poznati po intimnoj i toploj atmosferi na koncertima, gde se publika oseća kao da je u kući prijatelja, veza koju Artur H stvara sa publikom je jedinstvena, pa nije čudno što ga porede sa Nikom Kejvom i nazivaju novim Seržom Gejnsburom.

Na beogradskom koncertu publika će moći da čuje njegov poslednji album Neobuzdana ljubav, koji je intimna ispovest sa putovanja Artura H-a i njegove partnerke Leonore Marsijer koja mu je i bliska saradnica.

Ljubitelji njegove muzike su zaljubljenici u iskren zvuk, a koncerti se često pretvore u plesačke dvorane.

Evo kako je o Arturu H pisala Veronik Ovalde 

“Artur H je akrobata. On ume da poveže najzahtevniju poeziju sa rok energijom i zanosom pop muzike. To zahteva mnogo elegantnosti, napora, intuicije. Artur voli da rizikuje. Njemu to pričinjava zadovoljstvo.

U potrazi je za nečim što nije ustaljeni šablon u svima nama. To su, nesumnjivo, razlozi zbog kojih je sa svojom partnerkom, Leonorom Mersijer, pošao da se suoči sa onim što mu je nepoznato.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo