Priča o rečima koju do sada niste čuli

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Da samo pravilnom upotrebom reči možemo oblikovati čitav svoj život, pokazaće nam Milica Stojiljković, savetnik za lični i poslovni razvoj i komunikacije, na trećem po redu predavanju u okviru ciklusa KULTURAN SVET, u utorak, 8. maja u 19 časova.

Naslov predavanja je: Moć reči u komunikaciji sa sobom i drugima, a Milica će o rečima govoriti sa jezičkog, komunikacijskog i vibracijskog aspekta i kroz vrlo konkretne primere pokazati kako malim promenama svog rečnika možemo napraviti velike promene u svom životu i poboljšati odnose sa drugim ljudima.

– Lično, obožavam reči. Verovatno sam zato i završila književnost i srpski jezik. Profesionalno bavljenje komunikacijama tokom 15 godina mi je, međutim, pokazalo koliko su reči važne za dobre odnose sa drugim ljudima. Takođe, desetogodišnje bavljenje veštinama ličnog razvoja mi je sasvim jasno dokazalo da od reči zavisi kvalitet našeg života i zdravlje. Zato mi je drago da ću sva ova znanja moći da prenesem i publici – ističe Milica Stojiljković, savetnik za lični i poslovni razvoj i komunikacije i osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“ i dodaje da zainteresovani sve informacije o predavanju mogu pronaći na sajtu www.lepomije.rs.

Milica Stojiljković je i autor i organizator projekta KULTURAN SVET koji predstavlja ciklus predavanja na kojima se o različitim životnim temama razgovara iz ugla filozofije, psihologije, književnosti, muzike, kulturologije i drugih srodnih oblasti. Univerzalne istine se primenjuju na svakodnevni život, sa idejom da publika dobije različite modele razmišljanja, kao i motivaciju da odabere sopstveni put ličnog razvoja.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo