Prijanka Čopra otkriva tajnu svog perfektnog izgleda (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube

Danas se nudi pregršt ekskluzivnih kozmetičkih preparata u zavidno dizajniranim bočicama. Iako neki od njih stvarno vrede i daju rezultate, nekako je do pravih, onih koji odgovaraju vašoj strukturi kože jako teško doći. U međuvremenu, zavrnite rukave i pravac u kuhinju sa drugaricama.

Ne, nećete gužvati pitu, priredićete SPA AT HOME dan. Sigurno su vam majke i bake u amanet ostavile recepte od prirodnih sastojaka, jer je tada bilo teško doći do pravih proizvoda, a bilo ih je mnogo manje nego danas.

Prijanka Čopra pleni svojim savršenim tenom i krupnim očima. Glavni adut su joj, naravno, pune usne. A koje je ona recepte nasledila od svoje bake pogledajte u videu i obavezno ih isprobajte kod kuće. Trebalo bi s vremena na vreme uraditi piling na usnama – to ćete uraditi tako što ćete promešati ružinu vodicu i morsku so. Zatim, piling za čitavo telo sastoji se od brašna, grčkog tipa jogurta, praha sandalovine i kurkume, kao tajnog sastojka. Smesi možete dodati i mleko. Takođe, Prijanka deli i savete za kožu glave: grčki tip jogurta, med, jaje.

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube