Pripremite se: Evo ko će svirati na Beer Festu

PinterestFacebookTwitterShare

Ovogodišnji 16. Belgrade Beer Fest, osim raznovrsne i bogate pivske ponude, priprema i raznovrstan muzički program na čak tri bine „pivskog grada“ na Ušću, od 15. do 19 avgusta.

Zvezde prve večeri na Main stage-u biće omiljeni domaći rok sastav Partibrejkers koji na najvećem beogradskom festivalu nastupa posle pet godina. Bend je osnovan 1982. godine, a energičnom rokenrol svirkom i autentičnim nastupom još pri prvom pojavljivanju, pokazali su da su grupa koji će ostaviti neizbrisiv trag na balkanskoj muzičkoj sceni. Posle 36 godina karijere, upornosti, doslednosti, bez ikakvih kalkulacija i podilaženja publici, potpuno iskrene vizije za svoje fanove, sa punim pravom nose nezvaničnu titulu „kraljeva srpskog rokenrola“.

Drugog dana festivala nastupiće hrvatsko-srpski elektro pop bend Lollobrigida predvođen energičnom Idom Prester koja poručuje: Lollobrigida nastupa retko, za posebne prilike. Jedna takva biće na Belgrade Beer Festu. Prisetićemo se svih starih hitova: “Volim te”, “Ja se resetiram”, “Kompjuter”, “Moj decko je gej”… Znojite se s nama uz ludi disco punk beat i pevajte uglas pesme naše i vaše mladosti. Pokidaćemo Beograde! Imamo još mnogo toga da damo!”

Ljubitelji alternativnog benda E–Play moći će da uživaju u njihovom novom materijalu, ali i starim hitovima u subotu 18. avgusta. Bendu koji iza sebe ima dugu listu samostalnih i festivalskih svirki, ovo će biti četvrti nastup na Beer Festu. Radujemo se što ćemo, posle pet godina, ponovo zasvirati na najvecem beogradskom festivalu. Pored starih hitova izvešćemo i nekoliko novih pesama sa albuma Slobodakoji se nedavno pojavio u prodaji. Jedva čekamo da provedemo zajedno sa publikom jedandivan danna Beer festu, poručuje još jedna energična rok dama Maja Cvetković.

Treće noći Belgrade Beer Festa na Alternative stage, nastupiće novosadski rok bend autentičnog muzičkog izraza Obojeni program.

I za sam kraj važna informacija – ulaz je besplatan.