Privatni vrtić po ceni državnog

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Verovatno se mnogi roditelji mališana uzrasta od 6 meseci do kretanja u osnovnu školu, susreću sa istim pitanjem: Da li će njihovi mališani biti primljeni u državni vrtić? Svesni su itekako s čime će se suočiti ukoliko njihov mališan ne bude upisan: gde upisati dete, koji vrtić privatan ima u kraju, da li je adekvatan prostor, osoblje, i naravno poslednje, ali ne manje bitno pitanje: koliko će to da košta.

Čini se da je izbor predškolske ustanove za dete postao ipak komplikovaniji nego što je do pre samo neku deceniju bio, kada su državni kapaciteti predškolskih ustanova iole mogli da podmire potrebe širućeg glavnog grada. Danas, kada se zna da kapaciteta nema dovoljno, roditelji se itekako susreću sa izazovom da nađu na vreme vezu ili adekvatnu ustanovu

Zato je Marija, na vreme prepoznala problem s kojima se roditelji danas sreću i otvorila je predškolsku ustanovu koja zadovoljava sve tražene standarde, čak i više od toga. Značajni kapaciteti koje njena predškolska ustanova Colorado u Višnjičkoj banji ima, stvorili su priliku da cene usluga prilagodi nivou državnih predškolskih ustanova, dok je kvalitet u značajnoj prednosti: travnato, ograđeno dvorište, posebno medicinska soba za redovne posete pedijatra i stomatologa, nezavisno grejanje, bezbedonosni i protivpožarni sistemi koje objekat ima samo su neke od prednosti ove predškolske ustanove, koja se od 2. jula 2018. godine sprema za upis prvih mališana.

Tako je Colorado roditeljima na Opštini Palilula pomogao u rešavanju vrlo bitnog pitanja: gde mogu bez razmišljanja da upišu svoje mališane, a da to bude adekvatna ustanova i po prihvatljivoj ceni. Ovo je svetli primer i jedan od retkih privatnih vrtića u gradu Beogradu, po ceni državnog.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo