Prolećne inspiracije: Kuće iz snova

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Iako je kupovina ili izgradnja vaše kuće iz snova nov i uzbudljiv početak, to zna da bude ozbiljan i zamarajući posao. Međutim, sa Lafarge kućama ovaj veliki korak može biti kreativan, zanimljiv, čak i opuštajući. Obratimo pažnju prvo na one manje interesantne i obavezne etape. Nastojte da prema mogućnostima kupite maksimalno dobar plac.

Ne treba da gradite ni premalu ni preveliku kuću, nego onu koja odgovara vašim potrebama i vašem stilu. Sagledajte svoje potrebe u daljoj budućnosti. Kuća je trajna investicija. Uređeno dvorište je važno koliko i lepota kuće ako želite potpuni doživljaj. Uradite to planski. Mnogi od nas sanjaju o skladnoj kući u kojoj će vladati dobra atmosfera i energija i gde ima dovoljno prostora za aktivan i opuštajući život.

Tradicija je bogatstvo

Za detinjstvo nas vežu pre svega uspomene na porodicu, porodična okupljanja i zajedničke večeri. Ko se ne bi vratio korenima? Kako zamišljate takvu kuću? Pretpostavićemo da je krov prvo što primetite. Kosi krov je jedan od aduta Traditional inspiration Lafarge kuća. Iako oslikavaju tradiciju, ne gube elemente savremene gradnje, udobnosti i komfora. Ima i staklenih površina, koja odaju dah modernosti. Međutim, dominiraju detalji od drveta koji čuvaju stil tradicionalnih vrednosti.

Moderni stil je šik

Iako je tradicija nešto čemu se uek vraćamo, moramo ići i u korak sa vremenom. Moderna arhitektura na uspešan način stvara harmoničnu kompoziciju sa tradicionalnim elementima poput kosih krovova. Ovakve kuće su prisutne i popularne u urbanim gradskim naseljima, ali i u mirnim predgrađima. Svojom jednostavnošću i pravilnim proporcijama mame poglede i uzdahe.

Inspiracija za hrabre

Apsolutna savremenost opisuje ovaj jedinstveni stil. Kombinacija različitih urbanih materijala, poput betona i stakla, karakteristika su ovog arhitektonskog dizajna zajedno s ravnim krovovima i jednostavnom formom. Ako ovakav stil oslikava vas, Lafarge kuće su pravi izbor.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

Piše: M. P.