Promenljivo vreme i neponovljivi program

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Četvrti mesec tekuće godine simbolično nam donosi mešavinu četiri godišnja doba. Nervoza i napetost usled vremenskih uslova uzimaju svoj danak i ne dozvoljavaju nam da nasmejani izađemo iz kuće. Deluje kao da je ovo idealan period za ušuškan pogled kroz “prozor u svet”.

Dokumentarni film „Pantanal, poslednje utočište jaguara”, koji gledaoca vodi kroz malo poznatu teritoriju sledeći tragove nekih zaista neverovatnih životinja. Ovaj film predstavlja omaž oblasti neukroćenih divljih životinja u netaknutoj prirodi. Smeštena na jugozapadu Brazila, oblast Pantanal je najveća močvara na svetu. A ovim kraljevstvom neprikosnoveno vlada jaguar. Ovaj film možete pogledati na kanalu DocuBox HD u utorak 16. aprila u 18h.

Kanal FunBox UHD, kao i do sada, zadužen je za najbolju zabavu. U subotu, 20. aprila u 18h, serija „Samo za zabavu – terenska vožnja” obezbeđuje dnevnu dozu uzbuđenja. U trećoj epizodi ove sezone, upoznajemo se sa pravim zaljubljenicima u terensku vožnju. Pomažući tokom treninga i priprema u radionici i učešćem u kros kantri trci, učimo kako da pripremimo automobil i posadu za težak teren. Govorimo o neophodnim veštinama, tehnici vožnje i kako sami da krenete na ovu ekstremnu avanturu.

Istog dana, 20. aprila, na kanalu Fast&FunBox HD u 18.30h, u emisiji „Sportske vratolomije”, takođe će biti reči o prevoznim sredstvima, ali ne motornim. U prvom delu ovog dokumentarnog serijala predstavljaju se profesionalni biciklisti koji prave stazu za skokove i trikove u Stelenbošu u Južnoj Africi, kao i mesta gde profesionalni skejtborderi prikazuju svoje najbolje umeće na ulicama grada u Berlinu.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo