Promocija kolekcije jesen/zima brendova “Sisli” i “Beneton”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Na nedavno održanoj promociji kolekcije jesen/zima 2017. modnih kuća Sisli (Sisley) i Beneton (Benetton) obradovale su nas novim konceptom i prefinjenim dizajnom. Navikli smo da nas poznati italijanski brendovi oduševe krojevima i kvalitetom materijala ali ovog puta pokazali su nam i sasvim nov pristup i doživljaj svakodnevnog odevanja.

sisli-promo1

Kreatori u Benetonu bili su inspirisani milanskom Brerom, svedenim i strogim linijama neprevaziđene arhitektice Zahe Hadid. Njihova žena je uvek u pokretu, elegantna, u pratnji muškarca koji je u obaveznom redizajniranom klasičnom odelu. Udobnost i prepoznatljiv kolorit ostali su osnova kolekcije. Od pepeljasto sive, preko krem bele do tamne terakote i ljubičaste, kvalitetna vuna i dezenirani pamuk pružiće vam mogućnost da u svako doba dana izgledate odlično i osećate se još bolje.

sisli-promo2

Sisli se odlučio za kolekciju za damu koja je hrabra, spremna da rizikuje i voli izazove. Njihova kolekcija senzualna je i romantična. Cvetni dezeni, ružičasti tonovi, krzno i pruge. Sve je savršeno uklopljeno, skrojeno i spremno da zadovolji i najviše kriterijume. Raskošne haljine, bluze, široki rukavi i mnoštvo detalja namenjeni su onima koji vole luksuz, komfor i uživaju u svakom trenutku. Topli tonovi i svetlucavi materijali učiniće vaše zimske trenutke posebnim i osvežiće hladne dane. Pružiće vam utisak da živite u bajkovitom svetu u kome ste jedinstveni, zvezda i muza, srećni i zadovoljni.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo