Proslavljeni tenor Goran Karan ponovo u Kombank Dvorani 6. novembra

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Nakon uspešnog beogradskog koncerta decembra 2018. godine u Kombank Dvorani proslavljeni splitski tenor Goran Karan i ove godine vraća se na Veliku scenu ovog kultnog prostora.

Novi datum rezervisan za Beograđane je 6. novembar u 20h, a za manje od godinu dana ovdašnju publiku će opet zaseniti hitovi čuvenog tenora koji tradicionalno nastupa sa svojim Vagabundo bendom: “Vagabundo”, “Kad zaspu anđeli”, “Ako to je sve”, “Gorko more”, “Lipa si lipa”, “Par je božji dar”.

Rođeni Beograđanin, jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pevača i kantautora, ali i veliki humanista, 2019. godine postao je vlasnik prestižne nagrade Porin za album Glas juga, ali osvojio je i Gran Prix Splitskog festivala sa pesmom Kuća naše pesme. Autor muzike i stihova za ovu pesmu je sam Karan, a u pesmi pevaju još i Tedi Spalato i ansambl Sveti Juraj HRM.

Uoči koncerta na mestu gde je pre 15 godina održao svoj prvi beogradski solo koncert, Karan svoju publiku poziva da izglasa deset pesama, bez kojih, kako kaže, koncert ne može biti održan. U te svrhe otvorena je posebna e -mail adresa: nasa.pjesma@yahoo.com

Poštovaoci muzike su pozvani da na priloženu adresu pošalju svoj predlog samo jedne omiljene pesme koju žele da čuju koncertne večeri, uz kratko objašnjenje zašto baš nju. Kako kaže, da bi ovaj koncert u Kombank Dvorani zaista bio unikatan, odlučili su se da poslušaju i glas publike.

On naglašava da dobra volja obožavaoca i diskrecija idu zajedno, te da neće spominjati imena, mesta i datume, koji publiku vezuju za njegove pesme.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo