Rešenje vašeg problema

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Predsoblje je ogledalo vašeg doma, to je prostorija u kojoj prvo dočekate svoje goste i u kojoj ih ispraćate, stoga treba da bude funkcionalno i efektno! Predsoblja su uglavnom manje prostorije sa svojim određenim funkcijama, primarno je odlaganje stvari. Zato predstavljaju uglavnom glavobolju prilikom odabira svih elemenata nameštaja.

Glavna odlika jednog predsoblja je da bude praktično, baš iz gore navedenih razloga, jer se na malom prostoru treba napraviti što veća funkcionalnost.

Predsoblje COMO biće moderno i funkcionalno rešenje za opremanje predsoblja svih dimenzija jer se sastoji od elemenata koje možete kombinovati shodno vašim potrebama. Takođe, poseduje čiviluke u dva dekora. U dekoru betona, i u dekoru sivog hrasta, što će dodatno olakšati uklapanje sa ostalim nameštajem u vašem domu.

Ogledalo će vizuelno produbiti i povećati prostor, a biće vam svakako jako korisno za popravljanje šminke pred sam izlazak iz kuće.

Poseban benefit koji predsoblje COMO poseduje je klupa za odlaganje obuće sa tapaciranom površinom za sedenje.

Osim prostora za odlaganje obuće i garderobe, tu je i fioka gde možete čuvati ključeve od kola, ulaznih vrata i sve one sitnice kojima je mesto baš u predsoblju.

Predsoblje COMO će vam olakšati život svojim uoptrebnim prostorom, a moderan dizajn će gostima koji prvi put dolaze kod vas staviti do znanja da imate istančan ukus i da brinete o svakom detalju.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo