Saveti glavnog kuvara: Evo kako da vaša porudžbina bude prioritet

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Britanski šef Džejson Aterton (Jason Atherton) je godinama učio od poznatog kuvara Gordona Remzija.

Međutim, Džejson nije ni pre ovog “mentorstva” bio potpuno “neuk”. Naime, on je vlasnik lanca restorana u Londonu, Njujorku i Dubaiju.

Za “LiveMint” je otkrio “tajne naručivanja”, tj. kako da naručite sobnu uslogu u hotelu a da budete sigurni da ćete hranu dobiti svežu i to brzo. Uvek naglasite da ne želite vaš obrok u kutiji, već na stolu pod “zvonom”. Džejson kaže da bilo koja hrana u kutiji postaje “gnjecava” i ne izgleda dobro, a i dobićete je prvi.

Takođe, savetuje da ako se novi restoran otvori u vašem gradu, treba da prođe bar godinu dana pre nego što odlučite da ga posetite.

Za to vreme će se osoblje „uvežbati“ i sam restoran će “sazreti” dovoljno da usluga bude odlična i da je glavni kuvar već naviknut na namirnice koje mu dostavljaju dobavljači.

Izvor: BIZLife/Business Insider

Foto: Pixabay

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.