SBB: Nove serije na TOP kanalu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

SBB je na samom početku 2019. godine predstavio još raznovrsniji serijski sadržaj na TOP kanalu. Gledaoci će moći da prate dve potpuno nove serije – hrvatsku „Stella“ i dansku „Rita“, ali i dugo očekivani nastavak popularne serije „Domovina“. 

Kako je saopšteno, ljubitelji višestruko nagrađivane američke serije „Domovina“, koji su na TOP kanalu imali priliku da kroz šest sezona prate agentkinju CIA Keri Matison, od 8. januara uživaju u nastavku tog političkog trilera. Nova sezona, koju su gledaoci širom sveta ocenili kao najbolju do sad, ima 12 epizoda i emitovaće se se radnim danima od 21 sat.

Sa emitovanjem je počela i serija „Stella“, koja dolazi iz produkcije hrvatske televizije Nova, jedne od članica kompanije United Media. Od 9. januara, svake srede od 20 časova, gledaoci mogu da prate ovu muzičko-dramsku seriju autorke Jelene Veljače. „Stella“ donosi intrigantne, zabavne, ali i dirljive trenutke u životnom putu dve mlade, talentovane devojke. Jedna od njih se bori za majčin život, a druga za majčinu ljubav. Međutim, ono što ih spaja je da su obe na putu ka zvezdama u muzičkom takmičenju „Stella“.

TOP kanal na male ekrane u regionu donosi i politički nekorektnu dansku seriju o nastavnici u osnovnoj školi „Rita“. Ona je omražena među roditeljima, stručnjacima i svima koji pokušavaju da je kontrolišu. Međutim, učenici je obožavaju, jer znaju da se ona bori za njih. Rita je večita buntovnica, zbog čega često ulazi u konflikte, možda zato što je i sama još uvek dete. Serija će se emitovati vikendom od 19 časova, a prva epizoda je na programu već 12. januara.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo