Serije koje su imale razočaravajuće završnice (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

U mnoštvu serija koje su se nekada emitovale, sigurno je svako pronašao onu koja mu „leži“ i koja mu se dopala, što zbog glumaca što zbog same radnje. Međutim, ako vam se kraj same serije ne dopadne, to odmah ruši čitavu prethodnu sliku i pozitivne utiske o istoj.

Evo koje su serije najviše razočarale fanove svojim krajem.

„How I met your mother?“

Fanovi su čekali 9 sezona da bi konačno upoznali misterioznu majku, koja je ubrzo nakon pojavljivanja u seriji umrla. To nije bilo dovoljno, nego se i Barni, čiji smo proces sazrevanja pratili tokom čitave serije, vratio svojim momačkim ludostima i razveo se od Robin. I nakon svega toga, Ted i Robin su nekako pronašli put jedno do drugog što je vrhunac nelogičnosti.

„Dexter“

Dexter je nekako preživeo strašnu oluju, iako se njgov čamac rapao u paramparčad i postao prava olupina. On, naravno, nakon svega menja identitet. Fanovi su bili izuzetno nezadovoljni, jer se očekivalo da serijski ubica konačno pogine u oluji ili da ga bar uhvate – sve bi bilo prihvatljivije od ovako ravnodušnog kraja.

„True Blood“

Romantična priča između Suki i Bila bila je srž ove serije kao i uzrok čitavog zapleta i komplikacije Sukinog života. Zato je i razočaravajuće što je Bil morao da umre. Kao da to nije bilo dovoljno, morala je da ga ubije upravo Suki, koja se kroz celu seriju borila i dičila mogućnošću sopstvenog izbora koji joj je na kraju bio oduzet, jer je bila primorana da probode kolac kroz srce čoveka kojeg voli. Na samom kraju vidimo da je ona srećna i trudna, i to sa nekim čovekom čije lice nismo mogli ni da vidimo.

„Gossip girl“

Čak i Bler su se konačno venčali, što je super. Ali otkriće da je Den bio „tračara“ sve vreme je razočaravajuće. To znači da je on umalo uništio živote ljudi do kojih mu je stalo i sa kojima se družio. Fanovi nisu bili presrećni.

„Gilmore girls“

Originalna završnice ove serije, pre nego što je Netflix lansirao 4 epizode nastavka u 2017. godini, dočekana je sa pomešanim osećanjima. Pretpostavljeno je da su se Lorelaj i Luk pomirili, iako ništa nije konkretno rečeno. Ništa nije objašnjeno, i sve se završilo nejasno i na brzinu. Čak ni dodatne epizode nisu popravile utisak o samom kraju serije.

Izvor: BIZLife/Strani mediji

Foto: Pixabay