Snima se humoristička SERIJA o životu u doba koronavirusa

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Češka televizija odlučila je da testira pretpostavku po kojoj je smeh najbolji lek, odlučivši da snimi seriju o životu stanara jedne praške zgrade za vreme aktuelne pandemije koronavirusa.

Snimanje serije pod naslovom “Ljubav u doba korone” počinje za nedelju dana, saopštila je portparolka televizijskog programa CT.

U šest epizoda serija će, pod motom – jedna kuća, tri generacije, jedna globalna pandemija, pratiti živote stanovnika jedne praške stambene zgrade, piše Hina, prenosi N1.

Glavni likovi su Franta, tinejdžerka čiji su roditelji zaglavili u inostranstvu zbog ograničenja putovanja usled koronavirusa, penzioner koji nenadano mora da brine o sebi, kao i nedavno venčani par, Petr i Ana, čiji je brak zbog karantina i koronavirusa na probi.

Češki televizijski gledaoci pozvani su da na internet stranici na kojoj se reklamira novi sitkom, iznesu sopstvena iskustva kroz koja prolaze u sklopu drastičnih ograničenja uvedenih pre tri nedelje zbog suzbijanja širenja bolesti.

Prema podacima ministarstva zdravlja te zemlje,  do ponedeljka je u Češkoj registrovan 4.591 slučaj zaraze koronavirusom i 72 smrtna slučaja.

Sve informacije o koronavirusu možete pronaći u posebnoj rubrici na našem sajtu COVID-19.

Izvor: N1

Foto: Pixabay