Specijalna ponuda za Hondu HR-V

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Honda Srbija je pripremila posebnu akciju za model HR-V u Elegance paketu opreme sa popustom od 3.000 evra, odnosno po ceni od 20.990 evra.

Ovaj model ima visoko responsivni i efikasan 130KS 1.5 litarski i-VTEC benzinski agregat, koji je deo “Honda Earth Dreams tehnologije”, koja se nalazi u svim novim generacijama pogonskih agregata i prenosa poboljšava performanse i ujedno smanjuje štetan uticaj na okolinu.

Pored toga što je HR-V jedno od vozila koji uliva najviše poverenja u crossover klasi, poneo je i laskavu titulu najomiljenijeg crossover-a na svetu i koji je u periodu od 2015. do kraja 2017. godine prodat u više od dva miliona jedinica.

Model je opremljen dvozonskim klima uređajem, H-CONNECT sistemom, a u ponudu je uključen i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču. Hondin Sistem za kočenje pri malim brzinama standard je za HR-V model.

Info-zabavni sistem Honda CONNECT, baziran na aplikacijama i smešten unutar vozila, funkcioniše preko ekrana od sedam inča, osetljivog na dodir. On se nalazi na sredini komandne table i uz Android operativni sistem, omogućava brz i lak pristup internet servisima, uključujući i aktuelno stanje u saobraćaju, vesti i vreme, društvene medije i internet radio, a prikazuje i informacije o vozilu – kao što su merač, ušteda goriva i vreme putovanja.

Honda Connect sistem se sinhronizuje sa smart telefonima i drugim multimedijalnim uređajima kako bi putovanje učinio još zabavnijim.

HR-V 1.5 u Elegance paketu opreme nudi najveću prostranost i fleksibilnost u prostoru za putnike zahvaljujući inovativnom Honda sistemu magičnih sedišta (Magic Seat System) sa visokim nivoom prilagodljivosti i udobnosti.

Kada se govori o prtljažniku, njegova impresivna prostranost, zapremina od 453 litra uz korišćenje zadnjih sedišta ili 1026 litara, do linije prozora, sa sklopljenim zadnjim sedištima, široki otvor zadnjih vrata i niska visina za utovar omogućavaju osetno lakši pristup.

Kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate, pri čemu vrednost korišćenog automobila može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo