X
  • English
X

bizlife-magain-online

Afterhour

Srpska kreatorka na Brodveju (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Nikola Čubrilo

Rad modne dizajnerke Marine Mićanović uskoro će svetskoj publici biti predstavljen u Njujorku gde će 13. septembra imati svoju reviju na čuvenoj njujorškoj Nedelji mode. Pored ovog velikog uspeha ona je dobila i neverovatno atraktivnu ponudu da bude kostimograf predstave na Brodveju.

Ovo je veliki uspeh za srpsku modu i kreativno izražavanje. Od izuzetnog je značaja što postoje domaći dizajneri koji uprkos nepovoljnoj klimi za autorsku modu kod nas, svojim talentom i sposobnošću pronalaze način da dopru do centra modnih dešavanja u svetu.

– Ponuda za Brodvej mi je još u domenu neverice. Presrećna sam zbog toga. Ne mogu da vam otkrivam sve detalje. Reč je o predstavi inspirisanoj tangom, što je fantastično jer tango igram godinama. Dizajniranje i tango su moje dve velike strasti, a sada ću ih i povezati kroz ovaj projekat. Revija u Njujorku i ova ponuda sa Brodveja, to su velike stvari, predivne stvari, ono za šta sam se borila i za šta sam radila… Jasno je da ovo je ovo prelomni trenutak u mojoj karijeri, ali i u životu – objašnjava modna dizajnerka.

Marinin autentični modni pečat koji ostavlja na svojim kreacijama još od prve kolekcije, prisutan je i sada. Modele odlikuju avangardni krojevi sa mnogo ručnog rada. Isprepletanim trakama, kolekcija dobija na punoći i inovaciji. Lepršavi materijali u intenzivnim bojama u kombinaciji sa kožnim detaljima prilagođeni  su novom vremenu.

Kliknite na bilo koju fotografiju da biste otvorili galeriju:

Povezane vesti

Moda kojoj ne možete baš ništa

Rad modne dizajnerke Marine Mićanović uskoro će svetskoj publici biti predstavljen u Njujorku gde će 13. septembra imati svoju reviju na čuvenoj
placehold

Rad modne dizajnerke Marine Mićanović uskoro će svetskoj publici biti predstavljen u Njujorku gde će 13. septembra imati svoju reviju na čuvenoj

Izvor: BIZLife

Foto: Nikola Čubrilo