Šta vaš kupaći kostim govori o vama? (FOTO/VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay/Instagram

Iako praktično nismo ni imali pravo leto ove godine, sigurno niste propustili da odete na more ili do obližnjeg jezera. Ukoliko baš ni to niste stigli, bazen verovatno nije izostao. Ali, naravno, kupaći se kupuje svake sezone, pa i ovog nesuđenog leta. Ima previše kombinacija, printova, dizajna, nijansi, a vi uvek „bacite oko“ na ono što je svojstveno vašem stilu.

Evo šta vaš izbor kupaćeg govori o vama:

1. Volite da rešavate probleme i zagonetke

📸📸📸 @hairrehablondon

Објава коју дели L A U R E N (@laurenpopey) дана


Vaš izbor je uvek neki komplikovan bikini ili monokini. Prosto vam je interesantno kada je dizajn komplikovan, kada ima mnoštvo končića, pertli i sve je ispreplitano do te granice da većina ne zna kako se uopšte to oblači. Ali ne i vi!

2. Spontani ste i puni iznenađenja


Donji i gornji deo kupaćeg se slažu? Ne, to nije za vas. Vi volite da „mixujete i matchujete“, da eksperimentišete, da se igrate nijansama i oblicima. Zato je vaš donji deo kupaćeg uvek drugačiji od gornjeg.

3. Volite klasiku i stare vrednosti

Top knottin 🔝🔝🔝 HAIR ~ Clip On Bun @hairrehablondon / SWIM ~ My edit @mistythelabel 👙☀️🕶

Објава коју дели L A U R E N (@laurenpopey) дана


Ne volite mnogo da eksperimentišete. Držite se proverenih i dobro poznatih krojeva koje su proslavile filmske zvezde čak u prošlom veku. Dobre navike i klasiku uvek treba oživljavati iznova.

4. Hrabri ste i ekstravagantni


Vaše telo je hram i radite vežbe konstantno da to i pokažete. Ne bojite se da pokažete „malo više mesa“, a kome trebaju sve te silne trake i konci. Smetaju pri sunčanju, zar ne?

5. Praktični ste i sportski ste tip


Nekome je odlazak na plažu povod da pokaže svoje izvajano telo ili svoj prefinjeni luksuzni modni ukus, ali ne i vama. Za vas je kupaći kostim isključivo i samo za plivanje i sportove na vodi. Nema potrebe ni za čim komplikovanim niti za onim što privlači pažnju. Jednostavnost dizajna je idealna.

Izvor: BIZLife/Strani mediji

Foto: Pixabay/Instagram