Svečano otvorena SKI SEZONA na KROVU SRBIJE

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Manifestacijom “Ski opening 2019/2020” ovog vikenda je zvanično otvorena zimska sezona na Staroj planini. Ovom prilikom zasađeno je drvo kao simbol napretka i još boljih rezultata u narednim godinama. Drvo su zasadili misice Srbije Anastasija Murić, Anja Radić, mladi sportista Strahinja Damjanović i direktor SP RESORTa Goran Karadžić.

Na otvaraju ski sezone direktor SP RESORT-a Goran Karadžić istakao je: “Popunjenost kapaciteta hotela je iznad očekivanja, a priliv stranih turista i organizovanih grupa je iz sezone u sezonu po nekoliko procenata viši. U hotelu se permanentno radi na unapređivanju usluga i uređenju enterijera, jer nam je cilj da naši gosti budu zadovoljni”.


Ovom prilikom svečano je potpisan ugovor između SP RESORT-a i Opštine Merošine kojim je najavljena nova saradnja i projekti izgradnje Sportsko-rekreativnog centra za lovni i ribolovni turizam.

Hotel “Babin Zub” i planinarski dom “Midžor” i ove sezone rade punim kapacitetima i sve je više turista koji se opredeljuju za pravi planinarski užitak kakav se u ovim objektima nudi.

Mnogobrojni skijaši čekali su sa nestrpljenjem svečano otvaranje staza na kojima će i ove zime uživati u snežnim sportovima, a svi kapaciteti hotela “Stara Planina” su bili popunjeni.

Trodnevni Ski opening obilovao je mnogobrojnim aktivnostima. Hedonisti su se prepustili užitku u spa centru hotela Stara planina, ali i netaknutoj prirodi.


Izvor: BIZLife

Foto: Promo