Top 5 komada luksuznog nameštaja koji će oplemeniti vaš prostor

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Nellavetrina Promo/Printscreen

Na vrata nam sporo kuca proleće, a sa njim dolazi i veliko spremanje kuće, možda čak i uređenje prostora. Ukoliko želite nešto jedinstveno i drugačije, ovo su komadi koje treba izabrati.

1. Moderna polica za knjige „Sherwood – White Lacquer

Ova polica za knjige italijanskog dizajna je ručno izrađena. Sklopljena je od valovitih vertikalnih i horizontalnih elemenata od belog lakiranog drveta. Luksuzna italijanska kolekcija nameštaja sadrži širok izbor završnih obrada uključujući i mat lak i sjajni lak.

2. Luksuzna sofa „Segno Sofa Chaise Longue

Sofa je jedinstveni dizajn od drvene strukture obložene penom koja se prilagođava obliku tela, i pritom je tapacirana. Jastuci naslona su perjani sa dodatkom pene. Okvir je od hrastovog drveta. Tapacirung je dostupan u somotu, koži i običnoj tkanini. Noge su premazane titanijumskom završnicom.

3. Zanimljiv sto za ručavanje „TR SOUL DINING TABLE

Ovo je naizgled jednostavan, ali vrlo zanimljiv sto za ručavanje. Staklena površina i drvene noge mogu da se uklope uz skoro svaki enterijer.

4. Najluksuzniji dušek na svetu „Vividus by HÄSTENS

Vividus nudi vrhunski i savršen dizajn dušeka. Napravljen je od probranih prirodnih materijala, od ruku majstora tradicionalnih veština. Spavanje na ovom dušeku je jedinstveno iskustvo.

5. Stočić za dnevni boravak „Lacquered Cache Coffee Table

Sto zanimljivog dizajna je u obliku polulopte bele boje sa zlatnim nožicama. Odličan je i kao prostor za odlaganje, jer se otvara sa gornje strane.

Izvor: BIZLife

Foto: Nellavetrina Promo/Printscreen

Piše: M. Puljecović