Trik zvanična grickalica Olimpijskog tima Srbije

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

U naredne četiri godine, TRIK će biti zvanična grickalica Olimpijskog tima Srbije, a tim povodom je svečano potpisan ugovor o saradnji  Baninija i OKS-a.  Ugovor su u Gradskoj kući u Kikindi potpisali Bojan Knežević, generalni direktor kompanija Jaffa Crvenka i Banini i Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

 „Ponosni smo što je brend TRIK postao deo olimpijske porodice i što će biti uz Olimpijski tim Srbije na putu do Tokija.  Na ovaj način želimo i da potvrdimo dugoročne planove koje imamo u Kikindi za ovaj, ali i sve druge brendove Baninija.  Imamo veoma ambiciozne ciljeve i planiramo dalji tržišni rast“, kaže Bojan Knežević, generalni direktor kompanija Jaffa Crvenka i Banini.

 Saradnja sa brendom TRIK predstavlja nastavak formiranja tima za Tokio i jačanje partnerskih odnosa sa kompanijama koje prepoznaju značaj ulaganja u sportiste i podrške olimpijcima.

„Godina po završetku Olimpijskih igara je veoma važna, jer tada uspostavljamo i obnavljamo saradnju sa onima koji znaju koliko je podrška sportistima u pripremi za sva takmičenja do Tokija bitna i dragocena. Zato je ulazak brenda TRIK u našu porodicu važan, biće to partnerski odnos, a sve ono što na tom putu ostvarimo posmatraćemo kao zajednički uspeh“, kaže Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

U želji da podrži sportiste, ali i građane Kikinde, Banini će  bolnici Kikindi donirati opremu za salu za kinezi terapiju Službe za fizikalnu i sportsku medicinu.

„Kikinda je grad koji se razvija, ima potencijal, a veoma nam je važno kad znamo da kompanije u svojim strateškim ciljevima imaju i ulaganje u lokalnu zajednicu i brigu o njenim građanima. Fabrika Banini nam je pokazala da nam različitim inicijativama pruža podršku i nastaviće u tom pravcu i u budućnosti“, smatra Pavle Markov, gradonačelnik Kikinde.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo