TV: Ozvaničeno na kom kanalu ćemo gledati drugu sezonu “Senki nad Balkanom”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Druga sezona Senki nad Balkanom i serija o zlatnim košarkašima na kanalu TOP Druga sezona hit serije “Senke nad Balkanom” koju TV publika s nestrpljenjem očekuje biće premijerno emitovana na kanalu TOP, saopštila je United medija.

Prva sezona ove serije koja je postigla ogromnu gledanost bila je emitovana na Radio-televiziji Srbije.

Scenaristički tim nove sezone čine Dragan Bjelogrlić, Vlada Kecmanović, Dejan Stojiljković i Stevan Koprivica, a radnja se nastavlja tamo gde se završila poslednja epizoda.

Osim “Senki nad Balkanom 2”, United Media sarađivaće sa Draganom Bjelogrlićem na produkciji još jedne serije – Žigosani u reketu. Radnja serije baviće se sudbinama dvojice članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke, Srbinu i Hrvatu, koji nakon vanserijskih sportskih karijera započinju nove živote i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima. Nakon mnogo godina sreću se sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi – košarci. Ovim projektima United Media (TOP, SK, N1, Grand, Cinemania, Fight Channel, iDJ, Lov i ribolov, Pikaboo, i dr) nastavlja sa svojim planom da godišnje emituje 2 do 3 premijerne, visokobudžetne domaće serije, a TOP kanal da prati trend po kome najpopularnije serije svoja premijerna prikazivanja imaju upravo na kablovskim kanalima. “Vrlo smo srećni što smo započeli saradnju sa Draganom Bjelogrlićem, umetnikom i nepogrešivim “hit-makerom”, te da ćemo na taj način nastaviti gledaocima da pružamo ekskluzivne i visoko kvalitetne sadržaje.” – istakla je ovim povodom Aleksandra Subotić, direktor United Medie i dodala “TOP kanal se za vrlo kratko vreme pozicionirao u prvih 10 kanala na našoj medijskoj sceni i kontinuirano beleži rastuće rejtinge, sarađujući sa različitim produkcijama vrhunskih domaćih serija i unapredjujući sopstvenu produkciju originalnih zabavnih formata.“

Prva sezona ove serije koja je postigla ogromnu gledanost biola je emitovana na Radio-televiziji Srbije.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo