TV PREPORUKA: Dokumentarac koji nas vraća na same početke Silicijumske doline

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube

IZGUBLJENI U PREVODU

Od 20.00 na FOX Movies. Bob Haris, američki filmski glumac, odlazi u Tokio kako bi učestvovao u snimanju reklame i tu sreće zanemarenu mladu ženu jednog fotografa. Dosađujući se, Bob i Haris postaju idealno društvo na putovanju.

 Zajedno, oni proživljavaju iskustvo Amerikanaca u Tokiju. Upadaju u konfuziju izazvanu kulturnim i jezičkim razlikama između njih i Japanaca. I što veza između njih postaje dublja, oni shvataju da njihova poseta Japanu, kao i njihov odnos mora da se završi… Uživajte u fantastičnim ulogama Bila Mareja i Skarlet Johanson.


 

DOLINA TEHNOLOŠKOG NAPRETKA

Od 22. na National Georgaphic. Uzbudljiva dokudrama o ranim danima Silicijumske doline


FANATIK

Od 22. na prvom programu RTS-a. Impresivna karijera superzvezde bejzbola, Bobija Rajburna, putujućem prodavaču noževa Gilu Renardu znači više od ičega na svetu. Ne postoji fan toliko predan svome obožavanju, što ljudima iz njegove okoline predstavlja simpatičnu, pomalo detinjastu fascinaciju. (The Fan, 1996)

Ali kada mu vlastiti život krene nizbrdo, Gilov jedini smisao su sportski uspesi njegovog idola. Međutim, Bobi naniže seriju lošijih utakmica i trener počinje sve češće da ga izostavlja iz prvog tima.

Renard svoju vernost pretvori u bezumnu potragu za razlozima, koje nalazi u usponu Bobijeve zamene, Huana Prima. Spreman na sve kako bi svome idolu vratio staru slavu, Gil neće prezati ni od ubistva.
Fanatik

Uloge: Vesli Snajps, Robert De Niro, Benisio Del Toro… Režija: Toni Skot

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube