TV PREPORUKA: Dženifer Lopez kao novinarka na opasnom zadatku

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube

ŽIVOT NA GRANICI

Od 21.00 na TV O2. Loren je novinarka iz Čikaga, koja očajnički želi da radi priče o američkoj okupaciji Iraka. Umesto toga urednik je šalje u Meksiko. Ona odlazi u Suarez, neugledan meksički gradić na granici Sjedinjenih Država, kako bi izveštavala o seriji brutalnih ubistava. Žrtve su mlade žene koje rade u lokalnim fabrikama. Jedna od njih uspeva da pobegne, i umesto u korumpiranu policiju odlazi u redakciju gradskih novina. Tamo sreće Loren i njenog bivšeg dečka novinara Alfonsa. Loren vidi šansu da uradi senzacionalnu priču, ali ne sluti na koliko će problema naići…


Dženifer Lopez, Antonio Banderas, Martin Šin Režija: Gregori Nava

 

UBISTVA NA RECI

Od 23.05. na kanalu Cinemania. Grehovi prošlosti nisu zaboravljeni! U ovom jezivom trileru s Rej Liotom, Kristijanom Slejterom i Vingom Rejmsom, prva žrtva smatra se slučajnom.

No detektiv odelenja za ubistva Džek Verdon (Rej Liota) uskoro će shvatiti da ima razloga za brigu: žrtve brutalnih seksualnih zločina odreda su njegove bivše devojke.

FBI-jev agent Vuckovitč (Kristijan Slejter) koji je preuzeo slučaj, sumnja da je Džek počinioc zločina, a nakon što ga njegov načelnik Lengli (Ving Rejms) odluči suspendovati, Džek mora raditi na svoju ruku kako bi pronašao ubicu, spasio vlastitu budućnost i zaštitio ono što mu je ostalo od prošlosti.


 

DIVLJI OTOCI: GALAPAGOS

Od 20.05 na kanalu Animal Planet. Od bistrih voda Kariba kroz bujne šume Zanzibara upoznajemo ekstreme biljnog i životinjskog sveta i dosad neviđene krajolike. Nekolicina sretnika ta područja može nazvati domom, ali kako bi ovde preživeli morali su savladati razne veštine.

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube