TV preporuka: Ovde sam

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: youtube

Film „Ovde sam“  (The 11th Hour/I Am Here) donosi priču o Mariji – uspešnoj poslovnoj ženi, koja  živi u Nemačkoj i ostvarila je sve u životu, osim onog što najviše želi: da ima bebu. Svaki put kad ostane trduna doživi spontatni.

Nakon poslednjeg spontanog pobačaja, doktor joj saopštava da neće moći više da ostane u drugom stanju i ona počinje da razmatra da usvoji dete, međutim njen muž se ne slaže s tom idejom i traži malo prostora za sebe kako bi razmislio šta želi u životu.

Marija počinje da gubi vezu sa stvarnosti, pričinjava joj se glas nerođenog deteta i tada odlučuje da će po svaku cenu da nabavi sebi bebu makar morala da je kupi. U međuvremenu, ona čuje da prostitutke prodaju svoju bebe i upoznaje Petita, zavisnika od droge, kojeg unajmljuje da joj nabavi bebu na crnom tržištu blizu nemačko-poljske granice.

Marija i Petit to vide kao priliku da dete spasu od lošeg života i sveta u kom žive prostitutke, ali ruska mafija ne misli tako. Uskoro će se njih dvoje naći u smrtnoj opasnosti…

Uloge: Kim Besindžer, Džordan Prentis, Peter Stormare, Sebastijan Šiper…

Režiju potpisuje Anders Morgentaler, a film se prikazuje na drugom programu RTS-a u 23.20.


Izvor: RTS

Foto: youtube

Piše: B.M.