TV PREPORUKA: Robert de Niro i Klajv Oven – imena koja obećavaju dobar film

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube

ELITNE UBICE

Od 21.00 na prvom programu RTS-a. Priča o dvojici najelitnijih operativaca na svetu. Deni, bivši agent specijalnih operacija, i njegov dugogodišnji mentor Hanter kreću u akciju protiv Spajka, prepredenog vođe tajnog vojnog društva. (Killer Elite, 2011)

Ali misija neće biti laka jer Spajk šalje trojicu svirepih ubica na njih. Upleteni u veoma opasnu igru mačke i miša, u kojoj lovac postaje plen, oni su prinuđeni da obiđu celu planetu, od Australije do Pariza, Londona i Bliskog istoka…

Akcioni spektakl režisera Gerija Mekendrija nastao je prema romanu britanskog pustolova i pisca Ser Ranalfa Fajnsa, koji je inspirisan istinitim događajima.

Uloge: Džejson Stejtam, Robert de Niro, Klajv Oven, Dominik Pursel… Režija: Geri Mekendri.

PETI BEZ LIFTA

Od 22.30 na treém programu RTS-a. Priča prati dugogodišnji bračni par, Aleks i Rut, koji su proveli gotovo ceo život u jednom stanu u Bruklinu i imaju psa Doroti, o kom se brinu s mnogo ljubavi.

Odjednom, dolaze na ideju da menjaju svoj stan, kada saznaju da trenutno ima veliku vrednost na tržištu. Međutim, u potrazi za novim stanom i uz komplikacije koje se nižu, Aleks i Rut nauče mnoge lekcije o životu i samoj njihovoj ljubavi. Shvataju da je njihov dom upravo taj stan i da su suviše vezani za njega i kraj u kom se nalazi.

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube