TV PREPORUKA: Znamo šta ćete gledati ovog vikenda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

PETAK

VUK SA VOL STRITA

Od 21.55 na prvom programu RTS-a. Film zasnovan na istinitoj priči o životu Džordana Belforta. Pratimo njegov uspon do pozicije bogatog trgovca akcijama i pad na dno koji uključuje kriminal, korupciju i federalnu vladu. (The Wolf of Wall Street, 2013).

Sa svojim prijateljem i partnerom Donijem Azofom, Džordan kreće u trgovinu akcijama. Njihov biznis eksponencijalno raste i postaju čuveni toliko da mnoge kompanije izlaze na berzu upravo preko njih. Rast biznisa nije jedino po čemu su čuveni. Privlače pažnju kao niko drugi. Senzacionalne žurke koje priređuju zaposlenima, trošenje ogromnih količina novca deo su njihovog šarma.

Džordan stiže do naslovnice Forbsa, ali njegove “šeme” privlače pažnju i FBI.  Film je nominovan za Oskara u 5 kategorija. Uloge: Leonardo Di Kaprio, Metju Mekonahi, Džona HIl, Margot Robi, Kajl Čendler … Režija: Martin Skorseze.


DIVLJA LEPOTA BLISKOG ISTOKA: ARABIJA

Od 20.05 na kanalu Animal Planet. Otkrijte i istražite tajanstvena i neverovatna mesta Bliskog istoka…Zadivljujuća lepota prirode i raznolikost životinja.

ŽIVOT U BRVNARI


Od 21.00 na kanalu Travel. Pratite porodice koje odbacuju preteranu energičnost i užurbanost gradskog života zarad ,,Života u brvnari”. Hoće li se snaći na ovom neobičnom tržištu nekretnina, hoće li napustitisvoj luksuz i započeti novi osamljenički život?

 

SUBOTA

 

MIRIS ŽENE

Na kanalu Fox Movies od 22.00. Drama u kojoj je Al Paćino ostvario možda najbolju ulogu u životu. Priča i emocija posle koje ćete teško ostati ravnodušni. Bitne karike u ovom filsmkom lancu su i glumac Kris O’Donel i reditelj Martin Brest.


 

SJAJNI PRONALASCI

Od 16.10 na kanalu Viasat History. Ova fascinantna naučno popularna serija prikazuje neke obične svakodnevne predmete koji nas okružuju i istražuje čudne načine na koji su oni otkriveni. Otkrićemo interesantnu istoriju ovih svakodnevnih predmeta, koji su inače stvorene za rat i istraživanje.

 

KVADRATURA KRUGA: OD GLUMCA DO IGUMANA

Od 18.26 na prvom programu RTS-a. Glumac Rastko Lupulović je sa 22. godine dobio jednu od najprestižnijih pozorišnih nagrada “Sterijinu nagradu” za ulogu u predstavi “U potpalublju”, a potom je ovenčan i nagradom “Zoran Radmilović” što je bio san mnogih njegovih kolega, dosta starijih od Rastka. U rok grupi “Kanda, Kodža i Nebojša” Rastko se takođe potvrdio kao dobar muzičar.


 

NEDELJA

NESTALI ZA 60 SEKUNDI

Od 21.00 na TV O2. Legendarni kradljivac automobila Rendal mora da se vrati u posao jer je njegov brat Kip zabrljao “posao” koji je trebao da odradi za rusku mafiju. U toku samo jedne noći, Rendal mora da ukrade 50 luksuznih vozila širom Los Anđelesa i da ih isporuči na dok u tačno određeno vreme ili može da se pozdravi sa životom svog brata. Rendal okuplja staru ekipu i jurnjava može da počne.


 

IZGUBLJENA BLAGA EGIPTA

Od 23.00 na kanalu National Geographic. Pratimo međunarodni tim egiptologa u istraživanju Doline kraljeva. Može li tim inovativnom tehnologijom i staromodnom intuicijom otkriti nove tajne i iznova napisati antičku istoriju?

ZLATNA GROZNICA

Na kanalu Discovery. U ovom uzbudljivom dokumentarnom serijalu pratimo privatne i poslovne živote grupe odlučnih muškaraca koji, nakon što su ostali bez posla, rizikuju sve i upućuju se na Aljasku gde će okušati sreću u traganju za zlatom.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay