U holu JUBMES banke otvorena izložba slika Metafore

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

U petak 21. septembra u holu JUBMES banke otvorena je izložba slika Metafore, u ulju, umetnika Igora Stefanovića.

Predsednik Izvršnog odbora JUBMES banke Miloš Vujnović istakao je da su u banci ponosni što su posle Los Anđelesa, italijanskih galerija i kuće Kralja Petra I u Beogradu, te nesvakidašnje slike stigle i u JUBMES banku.

Prema njegovim rečima, u okviru projekta Umetnost i poslovna vizija, do sada su organizovane izložbe poznatih srpskih slikara, ali i mladih umetnika koji tek pronalaze mesto na likovnoj sceni.

„Izlaganjem Igorovih jedinstvenih slika otišli smo korak dalje usudivši se da svojim klijentima, saradnicima i svim ljubiteljima umetnosti ponudimo potpuno nov sadržaj nastao sinergijom talenta i ljubavi prema slikarstvu i crtežu, uz maestralno umeće u primeni savremenih tehnologija“, ocenio je Vujnović.

Autor izložbe slikar Igor Stefanović rekao je da izložene slike prikazuju osećaj da je život borba. Brutalna i različita vrsta borbe u svakoj životnoj fazi.

„Ali život je takođe i lep. Veličanstveno je. Zbog toga sam naslikao ove slike – da to nikad ne zaboravim i prihvatim život upravo takvim kakav jeste. Na kraju hteo sam da se setim da samo kroz lične žrtve i trud možemo napredovati i razvijati se kao ljudska bića“, izjavio je Stefanović.

Postavka će biti izložena  u narednih mesec dana u holu JUBMES banke, radnim danima od 9-17 časova u ulici Bulevar Zorana Đinđića 121, na Novom Beogradu.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.

Komentari 1

  1. Читач

    @- radnim danima od 9-17 časova (???)Дакле овако: ПРАВИЛНО је: од 9 до 17 !
    Недопустиво је (неисправно) „од“ + цртица.
    Може: Радно време 9 – 17. Комбинација(мало ово, мало оно) не може.