U korak sa izazovima, uz najbolje saveznike

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: promo

U svim oblastima standardi se podižu iz dana u dan. U sportu, poslu, inovacijama, ono što je bilo u vrhu juče, već danas više nije najbolje. Slično je i sa stvarima koje u svakodnevnom životu moramo da postignemo. Čini se da imamo sve više obaveza i sve veća očekivanja koja i sami sebi postavljamo.  Kao odgovor na zahteve savremenog načina života u kome je najveći uspeh sve stići  i postići, otkrivamo vam savršen recept za početak jednog aktivnog i uspešnog dana.

Najbitnija stvar je da uvek, na prvom mestu, vodite računa o sebi. Ako ste roditelj, vaše loše stanje organizma je loše i po vas i po vašu decu; ako ste supružnik, sve će biti bolje ako pazite šta jedete, pijete, možda i partner krene da prati vaš primer; ako ste singl, niko vas neće voleti ako vi ne volite sami sebe.

Ovo možete postići jednostavno – usvajanjem pozitivnih, svakodnevnih navika koje uopšte nisu toliko zahtevne. Jedna od njih  je  i to kako započinjete vaš dan. Sve ono što je potrebno da biste se razbudili sa pozitivnim mislima, puni snage i spremni za aktivanosti pred vama staje u jednu šoljicu kafe, ali ne bilo koje već, Doncafé Green active kafe. Nova, jedinstvena, domaća kafa, nepromenjenog ukusa, a u sebi krije 30% više antioksidanasa od svih drugih tradicionalnih kafa na našem tržištu. Kako? Zahvaljujući dodatku 3% prirodnog ekstrakta sirove kafe. Sirova kafa u sebi sadrži hlorogensku kiselinu, jedan od najmoćnijih antioksidanasa. Zahvaljujući  njoj kafa je broj jedan napitak po količini antioksidanasa, daleko ispred zelenog i crnog čaja, crnog vina ili kakaa.

Svakodnevna žurba da se obaveze završe i ciljevi ispune, izaziva stres u svakome od nas. I onaj psihološki, ali i fiziološki, zbog kojeg telo trpi. Kao posledica tog prebrzog tempa i ne baš zdravih navika, u našem organizmu se stvaraju slobodni radikali, veliki neprijatelji našeg zdravlja. A njihov najveći protivnik i naš najbolji saveznik u borbi sa slobodnim radikalima su upravo antioksidansi.

Znamo da nijedna bitka nije unapred izgubljena, ako uz sebe imamo prave saveznike. Počnite dan sa jednim od njih,  uz Doncafe Green active kafu. Neka jutro bude vreme samo za Vas, za antioksidanse i omiljeni tamni napitak. Jer, već za koji minut počinje aktivno jutro, za koje ćete zahvaljujući pravom izboru kafe biti spremni…  A sledi još aktivniji dan. Koliko je važno koju kafu puštamo u naš život i sa kojom kafom se upuštamo u izazove, svedoči i to što je Doncafe Green active kafa zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije. A naši olimpijci svakako znaju da pomeraju granice i ispune i više od onog što se od njih očekuje!

Izvor: BIZLife

Foto: promo

Komentari 1

  1. milijana

    Šta je ovo, jel vas plaća ova zelena kafa?