Učinite ovu nedelju zanimljivom

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Početkom nedelje pao je sneg što nas je sve iznenadilo, jer smo se svi obradovali dolasku proleća i nadali se višim temperaturama. Sneg i temperatura u minusu idelani su za ostanak kod kuće, ušuškavanje u jastuke i uživanje u dobrom programu.

U subotu od 21 čas imate priliku da pogledate film Dobri pastir na kanalu Film Box Plus.

Mirni i povučeni Edvard Vilson vodi tajnu operaciju CIA tokom Invazije u Zalivu svinja. Agencija sumnja da je Kastru dojavljeno, pa Vilson traži krticu. Dok istražuje, priseća se, kroz seriju flešbekova, smrti svog oca, studentskih dana na Jejlu, regrutacije u tada mladi OSS, kratkotrajnih veza, prisilnog braka, kaljenja za špijunske poslove u Londonu, distanciranja od svog sina, izbijanja hladnog rata i odnosa sa agencijom. Gledamo kako njegov idealizam popušta pred nečim drugim. Otkrivanje prirode tog nečeg drugog jeste srž ovog filma. Režirao ga je Robert de Niro, scenarista je Erik Rot, a uloge tumače: Met Dejmon, Anđelina Džoli, Alek Boldvin, Robert de Niro  i mnogi drugi.

U petak 27. marta imate priliku da uradite nešto zanimljivo od 19.35 sati.

Pridružite se Gametoon-u na pravom gejming prazniku uz neke od najpopularnijih gejmera na svetu. Serija Striming nacija vam nudi šansu da naučite nešto više o naslovima kao što su The Resident Evil 2, Spider-Man, Fortnite ili Unravel 2. Uključite se u zabavu bez prestanka i poslušajte brojne savete o tome kako da unapredite svoje gejmerske veštine!

U subotu se pripremite da istražujete.

Na kanalu Fun Box od  18 časova  pojačajte svoj adrenalin isražujući.

Da li ste znali da se jedan od najvećih izdana u Sjedinjenim Državama nalazi tačno ispod Doline smrti? U prvoj epizodi šeste sezone Plavi svet je pozvan da se pridruži timu naučnika koji istražuju pećinu Đavolja rupa i dobija dozvolu koja se dobija jednom u životu od Službe za nacionalne parkove da zaroni u ovu pećinu. Do sada je manje od 20 ljudi imalo pristup ovom spektakularnom sistemu pećina.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo