UŠĆE slavi sedmi rođendan

PinterestFacebookTwitterShare

Koncertom popularnog “Lexington benda” i specijalnim celodnevnim, rođendanskim popustima koji će ići i do 50 odsto, UŠĆE Shopping Centar će u četvrtak 31. marta obeležiti početak proslave svog 7. po redu rođendana.

Članovi “Lexinghton benda” će publiku zabavljati od 19 časova, kada će napraviti dobru žurku svojim fanovima i potvrditi zbog čega su jedan od najpopularnijih muzičkih sastava u zemlji.

„Kao i na svim našim nastupima, biće dosta dobre zabave, energije i emocije. Svaki naš nastup je priča za sebe. Pozivam sve posetioce da dođu na naš koncert, jer spremamo dva sata odlične svirke uživo,“kaže Bojan Vasković, pevač „Lexington benda“.

Proslava rođendana će trajati punih mesec dana, a sve do 30. aprila posetioce očekuje puno dobre zabave, pregršt sjajnih iznenađenja, kao i 777 vrednih poklona poklona.

Čak sedam najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje kartice sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće vaučer na 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon vaučer od 2.000 dinara.

Izvor: BIZLife