Uz par saveta do lične kancelarije

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Forma Ideale

Rad od kuće postao je ne samo trend u poslednjoj deceniji, već i nužnost u uslovima kada je “online” varijanta poslovanja jedina moguća. Tendencije savremenog poslovanja sve više zahtevaju da se deo posla obavlja i od kuće, pa je stoga potraga za idealnim komadima nameštaja koji će nam priuštiti visok nivo udobnosti, estetike i praktičnosti znatno povećana.

Prvi izazov na koji nailazimo je veličina prostora u kome želimo da napravimo radnu atmosferu. To može da bude deo dnevne ili spavaće sobe, ili pak zasebna prostorija, mesto za cirkulisanje naše stvaralačke energije, odnosno, naš budući kutak za rad. Predlog dizajnera enterijera Forma Ideale je da svakako biramo manje komade nameštaja, po mogućnosti što funkcionalnije i svetlih boja, kao što je kompjuter sto LIBER. Svetliji tonovi zidova su preporučljivi jer otvaraju prostor i odišu čistoćom i lakoćom, a kompjuter sto REY i otvorena polica MAURO, u beloj boji, idealno se uklapaju u preporučeni ambijent za buđenje kreativnosti.


Savršeno rešenje za studentske garsonjere ili radne sobe, kao male zasebne celine u većim stambenim prostorima, može biti i kompjuter sto CT 1720 u kombinaciji sa malim, ali izuzetno funkcionalnim ležajem FANTASTICO PLUS, koji se transformiše u udoban ležaj. 

Većoj funkcionalnosti prostora doprinose i zidne police pogodne za dodatno odlaganje, poput zidne polica MADRANO, a dok koloritni detalji bude inspiraciju, sobne biljke prigodnih dimenzija nas podržavaju u dobroj koncentraciji i jasnoći misli.


Iz Forma Ideale poručuju da pored izbora idealnih komada nameštaja i pogodne dekoracije za našu kućnu kancelariju posebnu pažnju treba posvetiti stvaranju mogućnosti za što više dnevne svetlosti, dodavanju, ako je potrebno, neophodne rasvete, ali ne zaboraviti i redovno provetravanje prostorija. 

Izvor: BIZLife

Foto: Forma Ideale