Vikendom se rađaju najbolje ideje, a za realizaciju vam treba mobilni telefon

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Vikend polako kuca na vrata, a to znači da ćete se nakon izazovne i užurbane radne nedelje konačno odmoriti i napuniti baterije.

Kako se ne bi u ponedeljak vratili još umorniji nego što ste bili u petak pred sam kraj radnog vremena, predlažemo da se preko vikenda odmorite, ali i da uložite u neko putovanje koje dugo priželjkujete, renovirate kuhinju ili pak kupite taj motor koji svaki dan gledate.

Vikend je odlično vreme da se pozabavite vašom omiljenom aktivnošću ili hobijem bilo da se radi o čitanju, trčanju, druženju s ljudima ili, pak, šopingu. Za šoping i projekte koji se tiču vaše kuće uglavnom nemate vremena tokom užurbane radne nedelje, tako da je vikend idealan za to.

Neka istraživanja su pokazala da vikendom niste toliko pod pritiskom i da se tada rađaju najbolje ideje. Ako je jedna od ideja kupovina novog nameštaja, a vi biste da ipak ostanete kod kuće i gledate film – to je u redu. Za realizaciju takvih ideja potreban vam je samo mobilni telefon.

Postoji aplikacija na kojoj je podnošenje zahteva za mKredit dostupno 24 časa 7 dana u nedelji. Ukoliko ste klijent Addiko banke (sa primljene tri zarade preko Addiko banke) i koristite Addiko M-Bank aplikaciju, vama je ova usluga dostupna stalno. Klijenti Addiko banke jedini na tržištu mogu za nekoliko minuta dobiti novac na račun i u danima vikenda i u toku praznika.

Mobilnu aplikaciju podržavaju obe platforme – i IOS i Android.

Ne morate gubiti vreme i čekati u redovima, jer se i dostava i potpisivanje dokumentacije vrši putem aplikacije. Predugovorna dokumentacija će vam biti dostupna u okviru posebne sekcije na mobilnoj platformi, dok će vam ugovorna dokumentacija biti poslata na imejl adresu. Sve je vrlo pregledno, jer se sva dokumentacija (u formi PDF-a) prikazuje u okviru same aplikacije.

Otvarate dokument po dokument, i potvrđujete da ste ga potpisali pre nego što pređete na sledeću „fazu“. Svu dokumentaciju potpisujete dvofaktorskom autentifikacijom, odnosno unosom personalizovanog PIN-a. Ukoliko je mKredit odobren, dobićete SMS notifikaciju da su vam sredstva isplaćena na tekući račun.

I sada možete da krenete u realizaciju vaše “vikend-ideje”.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay