Novogodišnji pokloni koji ne mogu da omanu (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Do Nove godine je ostalo još samo sedam dana, a mnogi i dalje nisu rešili šta da poklone svojim najbližima.

Uveliko je vreme kupovine poklona, a savremeni darovi imaju tendenciju da budu praktični – moderni i lepi, istovremeno i korisni, a u kolikoj god meri je moguće i originalni.

S obzirom na to da nadolazeći zimski praznici nose sa sobom i “obaveznih” par hladnih meseci, možda bi neki odevni predmet bio pravo rešenje dileme “šta da joj/mu kupim za Novu godinu?”.

Već godinama su u “in” i ne nazire se kraj tom trendu – šalovi. Ispunjavaju sve kriterijume jednog savremenog poklona – moderni su, korisni i lepi. A ukoliko neko želi da to začini i tradicijom, onda bi ovakav jedan šal bio pravi dar sa kojim bi svako rado započeo 2018. godinu.

Početkom godine smo u rubrici “preduzetnička priča” predstavili Iskon mode, modnu kuću čije proizvode karakteriše nesvakidašnji trio – kvalitet, dizajn i tradicija.

Pred nastupajuće praznike smo se s razlogom setili ovih “malih” preduzetnika, jer su oni svoju priču vrlo uspešno proširili i na ručno tkane, moderno dizajnirane šalove, ali sa dodirom tradicije.

Njihove šalove kao korporativni poklon već kupuju neki poznati brendovi u Srbiji, poput Porschea, a svoje kupce preko partnera već imaju u Švajcarskoj, Nemačkoj, Rusiji… I tu se, po svemu sudeći, neće zaustaviti.

Izvor: BIZLife

Foto: screenshot