Za lepše boje Beo zoo vrta

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Kako bi boravak u Beo zoo vrtu učinili još prijatnijim za veliki broj najmlađih posetilaca, Roma Company organizovala je u saradnji sa Fakultetom savremenih umetnosti oslikavanje zida i klupa sa motivima životinja, čime je nastavljena dugogodišnja praksa društveno odgovornog poslovanja kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu.

„Poziv kompanije Roma videli smo kao pravi kompliment i priliku za putovanje kroz divno iskustvo za naše studente i fakultet. Krunisano prilikom da obradujemo najmlađe u jednoj od najlepših oaza Beograda, Zoo vrt nam je ukazao poverenje i gostoprimstvo dozvolivši da zajedničkom akcijom Roma Company, Fakulteta savremenih umetnosti i Beo zoo vrta ulepšamo jedan kutak za predah i ovekovečenje uvek divnih trenutaka namenjen deci“, izjavila je Jelena Blečić, docent Fakulteta savremenih umetnosti.

Roma company će pomoći Beo zoo vrtu donacijom zaštitnih premaza i neophodnog materijala za održavanje i sređivanje objekata, koja će ovoj javnoj ustanovi biti od velike koristi u narednom periodu.

„Beo Zoo Vrt nastavlja saradnju sa kompanijama koje neguju društveno odgovorno poslovanje, a donaciju Roma Company ćemo iskoristiti za održavanje i ulepšavanje naših objekata, kako bi Beograđani i gosti Beograda i dalje uživali u jedinstvenom ambijentu našeg Vrta. Želimo da pozovemo i ostale kompanije na saradnju, a Beo Zoo Vrt će uvek biti pouzdan partner i pravo mesto za projekte od javnog interesa“, izjavio je Andrej Manojlović, PR menadžer Beo zoo vrta.

Beo Zoo vrt za beograđane predstavlja idealno mesto na kome deca i studenti već generacijama uče o divljim i domaćim životinjama, a najmlađi posetioci od sada imaju još jedno lepo mesto pored kojeg mogu da zabeleže lepe trenutke provedene u zoološkom vrtu.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo