Za pola sata zaradi i do 500 evra: „Odlazim na sastanke za novac, mom dečku to ne smeta“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/Printscreen

Odlazak na ljubavne sastanke za Marsiju Favre nema veze s ljubavi. Ona je “profesionalna sponzoruša” kojoj stariji, bogati muškarci plaćaju samo da s njima popije piće. Njen dugogodišnji dečko s tim nema baš nikakvih problema, prenosi Index.hr.

Marsija Favre, inače 33-godišnja muzičarka iz Njujorka, od muškaraca je dosad zaradila nekoliko hiljada evra, a po jednom izlasku koji traje do pola sata zaradi od 100 do 250 funti. Naravno, pronađe se povremeno i izdašnija mušterija pa je tako jednom prilikom za pola sata svoga vremena dobila čak 1250 funti, piše „The Sun“.

marsija-ytbb

Marsija je u vezi s Džozefom Kingom već deset godina. “Mislio je da se šalim kad sam mu rekla šta radim. Nije mogao da veruje da mi ljudi plaćaju za piće i večeru pa se samo nasmejao”, kaže ona.

Džozef je takođe muzičar, a od kantautorke je stariji sedam godina. Podržava je u poslu, i ne brine se da će njegova devojka da se zaljubi u drugog. „Iskreno, ne osećam poštovanje ni prema kome ko je spreman da mi plati za izlazak. Nikad ne bih mogla tako da se zaljubim. Nikad,“ priznala je Marsija i dodala kako se trudi da se sastancima bavi što ređe.

„Najgori sastanak je bio sa momkom koji je bio neverovatno nizak. Sedeo je na stolici, a kad je sišao, bio je manji od mene. Bio je strašno dosadan i naporan. Najzabavniji dejt bio mi je jedan izlazak kad je duvao vetar pa je muškarcu odletela perika. Potrčao je za njom da je uhvati, a ja sam se pravila da nisam ništa videla. I nije bio Donald Tramp u pitanju, njemu bih naplatila 8.000 funti”, otkrila je neke detalje s “posla.”

marsija-decko1

Muškarce upoznaje preko stranice whatsyourprice.com koja povezuje bogate muškarce s lepim mlađim ženama, a muškarci sugerišu koliko su spremni da plate za sastanak. Osim izdašne “satnice”, Masija često dobija i poklone poput karata za koncerte, propusnica za „bekstejdž“, avionskih karata i ekstra bonuse od redovnih mušterija.

Naglašava da seks ne dolazi u obzir, a govori kako joj to nikad nisu ni tražili. “Nikad ne dopuštam zbližavanje. Najnemoralnija ponuda koju sam imala bila je od jednog momka koji me pitao hoću li da provedem s njim vikend u Vegasu. Naravno, nije bilo šanse”, rekla je.

Izvor: BIZLife/Index

Foto: Youtube/Printscreen

Piše: N.V.