X
  • English
X

Afterhour

Zašto Dženifer Lorens planira da pauzira godinu dana od snimanja filmova?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/Printscreen

Vest da će ova uspešna glumica uzeti godinu dana pauze od glume i snimanja filmova mnoge je rastužila, ali čini se kako ne planira da se odmara.

Oskarovka Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence) nedavno je objavila kako će uzeti godinu dana odmora od snimanja filmskih uloga jer želi da se fokusira na politički aktivizam. Ali, čini se kako ne planira u potpunosti da napusti svet šoubiznisa jer je za „The Hollywood Reporter“ otkrila kako planira da snimi dokumentarnu emisiju koja će biti fokusirana na #MeToo pokret.

Povezane vesti

Ovaj projekat Lorensova će raditi sa Ket Sedler, bivšom voditeljkom E! News-a, koja je dala otkaz u toj televizijskoj kući nakon što je saznala da joj je plata mnogo manja u odnosu na platu njenog kolege Džejsona Kenedija.

Dokumentarna emisija pratiće sve promene koje su uzrokovane Time’s Up-om, #MeToo, ali i s generalnim problemom neravnopravnosti u platama osoba koje su suprotnog spola. Glumici i voditeljki je cilj da ovom emisijom podstaknu mlade da se politički angažuju na lokalnom nivou kako bi kasnije došlo do promena na svetskom nivou.

Iako Dženifer Lorens nije htela odmah da objavi na čemu radi, ali je kasnije ipak rekla, jer smatra da je ovaj projekat vrlo vredan pažnje.

 

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube/Printscreen

Komentari 1

  1. Marijan

    Ako sam dobro razumeo planira da napokon zavrsi osnovnu skolu.