Zašto je Šeron Stoun PONOVILA SCENU kojom se proslavila (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Glumica Šeron Stoun je pre skoro trideset godina snimila scenu koja je ušla u istoriju, a skoro tri decenije godina kasnije, ponovila je čuvenu scenu u potpuno drugačijem ambijentu i – kontekstu.

Reč je o sceni iz kultnog filma “Niske strasti”, u kojoj dok je ispituju policajci, zavodljivo prekrsti noge.

Šeron (62) je, naime, u Berlinu primila nagradu za ženu godine, koju dodeljuje magazin GQ, i posle 27 godina, sela na stolicu na bini, kako bi održala govor pred publikom u kojoj je bio i njen 19-godišnji sin Roan Bronstin.

Ona je, tokom govora, ponovila najpoznatiju scenu iz filma, a potom pozvala i publiku da to uradi sa njom. U govoru je otkrila da je ta čuvena scena bila momenat koji joj je promenio život.

“Pre više godina sedela sam na pozornici. Reditelj mi je tada rekao da skinem gaćice, pošto se vide a ja u toj sceni ne bi ni trebalo da ih nosim. Odgovorila sam: ‘Naravno!’ Nisam ni slutila da je to trenutak koji će mi promeniti život”, rekla je Šeron o ulozi koja joj je donela svetsku veliku slavu.

Publika je odigrala scenu sa Šeron, a potom poslušala i ostatak govora u kojem priča kako je potrebno voleti sebe baš takvog kakav jesi i rekla: “Hvala vam što ste me izabrali za Ženu godine, jer nekada sam vam bila samo šala”.


Izvor: Mondo, B92

Foto: screenshot