Zbog jedne FOTKE društvene mreže dovode u pitanje brak Melanije i Donalda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/AP

Grupna fotografija lidera najrazvijenijih zemalja na svetu na samitu G7 u Bijaricu izazvala je buru komentara na društvenim mrežama.

Zvezda fotografije je supruga američkog predsednika Melanija Tramp, koja se veoma obradovala kanadskom premijeru Džastinu Trudou.

U trenutku kada su se lideri i njihove supruge pripremali za fotografisanje na stepenicama svetionika u francuskom odmaralištu, prva dama SAD stala je između svog supruga i premijera Kanade.

Zatim se okrenula kako bi pozdravila Trudoa poljupcem u obraz. Međutim, zbog ugla kamere, čini se da je prva dama Amerika prilično očarana kanadskim liderom.


Tviteraši nisu dugo čekali da „nagrade“ Melaniju i Trudoa heštegom #MelaniaLovesTrudeau, koji je za kratko vreme postao viralan na toj društvenoj mreži, a američkog predsednika izrugavanjem njegovog braka.
Ovo nije prvi put da je fotografija kanadskog premijera i nekog člana porodice Tramp postala viralna.

Pre dve godine, fotografija kćerke predsednika SAD Ivanke Tramp koja gleda Trudoa dok govori na sastanku u Vašingtonu, takođe je postala viralna na internetu.


Neki žele da kanadski premijer otkrije koja je njegova tajna, jer na njega „ne pada“ samo Melanija, već čitava ženska populacija.


Izvor: BIZLife

Foto: Beta/AP