Želite venčanje kao iz DIZNILENDA? Birajte venčanicu po svom omiljenom liku! (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Ljubitelji bajki širom sveta organizuju 4.000 venčanja na godišnjem nivou u hramovima priča sa srećnim krajem, Diznilendima. Neretko se odluče da sve bude u skladu sa okolinom pa se mlade odlučuju da na svojim venčanjima ponesu venčanicu inspirisane Diznijevim princezama.

 

View this post on Instagram

 

Get excited! ✨😍 Disney’s Fairy Tale Weddings, an Original Series, premieres this Valentine’s Day on @disneyplus ❤️ #DisneyWeddings

A post shared by @ disneyweddings on


Kompanija koja se bavi proizvodnjom ovih venčanica Allure Bridals procenjuje da će venčanice koštati od 1.200 do 10.000 dolara.

Kolekcija sadrži 16 haljina koje su inspirisane popularnim Dizni princezama, uključujući Ariel iz „Male sirene”, Lepotice iz „Lepotice i zveri“, Jasmin iz „Aladina”, Ružica iz „Uspavane lepotice”, kao i Pepuljuge, Pokahontas i Snežane.


„Svaka haljina ima detalje inspirisane likovima koje svi znaju i vole”, rekao je izvršni direktor Allure Bridals, Kelli Crum.

Ove haljine će biti dostupne početkom maja. Za one koji žele večernje venčanje kao iz bajke u Dizni maniru, taj užitak će koštati 30.000 dolara.

Svadbene svečanosti koje se održavaju na nekoj od drugih atrakcija, kao što je Drvo života obično su jeftinija i koštaju oko 4.500 dolara.

Kostimiranje prisutnih na venčanju u Diznijeve likove je takođe praksa, ali naravno, dodatno se plaća. Sve ukupno, prosečna cena svadbene svečanosti u 2019. godini bila je 28.000 dolara, a mesto održavanja čini trećinu troška.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay