Žurke sledeće nedelje: vinil ili prohibicija?

Vikend je vreme je da iza sebe ostavite napornu radnu nedelju i krenete u provod! BIZLife je za vas odabrao nekoliko sjajnih žurki koje ne biste smeli propusti sledeće nedelje.

1 Elektropionir: Svjetlo vinyl release (BG promocija): d-d-d / Crno deteelektropionir_facebook

Subota, 18. mart u Elektropioniru, sa početkom od 21.00 čas. ###, sisački instrumentalni noise outfit vraća se u Beograd kako bi promovisao svoj prvi vinil! Poznati po svojoj opsesivnoj ljubavi prema filmu i napuštenim prostorima u leto 2015. godine prebacuju studio legendarnog producenta Zarkoffa u okupirani bioskop “Zvezda” u samom središtu Beograda.

Crno dete je rok duo iz Beograda prepoznatljiv po mešavini najrazličitijih, na prvi pogled nespojivih uticaja: od Bliskog istoka do Zapada bez predrasuda prema uticajima narodne ili zabavne muzike, sa tekstovima na klackalici između cinizma i naivne iskrenosti. Na hipnotičkim živim nastupima, koji se sviraju i slušaju u jednom dahu, predstavljaju pesme sa svoja tri albuma ispresecane improvizovanim pasažima ritualnog, minimalističkog, harmoničnog noise rock-a. Nešto kao kada post pankeri sviraju slobodnu improvizaciju.

Nađite ih na FEJSBUKU.

2 KC Grad: Predrag Janus, Mark Dee Jack, Bojan Vukmirovic, Luka Concretekc grad_facebook

U petak 17. marta klub KC Grad ugostice svima dobru poznatu techno cetvorku. Predrag Janus i Mark Dee Jack, poznati svima po pozitivnoj atmosferi i groove-u, kao i Luka Concrete i Bojan Vukmirovic, poznati publici po svojoj energiji i tvrdim ritmovima. Vrata kluba se otvaraju od 23h, karta za ovaj dogadjaj iznosice 350 dinara, vidimo se u KC Gradu! Nađite ih na FEJSBUKU.

3 Mikser Beograd: Noć prohibicije uz Belgrade Dixieland Orchestramikser_facebook

Pozivamo vas da 18. mart-a sa početkom u 21h, budete deo jedinstvenog muzičko scenskog spektakla u Mikser House-u koji će obuhvatiti tematski maskenbal i koncert Beogradskog Diksilend orkestra koji će nas vratiti u vreme 20-tih i 30-tih godina prošlog veka!

U okviru drugog po redu događaja ove vrste u Beogradu, zajedno ćemo se vratiti u zlatno vreme kabarea, flaper devojaka, svinga i diksilenda! Pripremite vaše maske, izvucite haljinu i odela iz ormara vaših baka i deka, našminkajte se u stilu Lajze Mineli i spremite se da partijamo kao na zabavama po kojima je poznat Veliki Getsbi. Nađite ih na FEJSBUKU.

4 Elektropionir: Marc O’Reilly (St. Patrick’s Day) + Harlekinelektropionir_facebook

Premijerni nastup jednog od predstavnika nove muzičke scene Irske, Marc O’Reilly, u sklopu evropske turneje na kojoj će promovisati novi studijski album “Morality Mortality” održaće se u klubu Elektropionir (Cetinjska 15) u petak, 17. marta na dan Svetog Patrika, sa početkom u 21 čas.

Ulaznice se mogu kupiti od sutra, 6. februara, po promotivnoj ceni od 400 dinara (ograničen kontigent!) na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, Zaokret, kao i u FELIX Shop, TC Sremska (II sprat, radno vreme: 12 – 20h). Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 600 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 800 dinara. Nađite ih na FEJSBUKU.

Izvor: BIZLife

Foto: Facebook

Piše: A. M.