Izbor udobne ženske obuće u kojoj se lako vozi

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo/Pexels

Praktične, moderne, ravne, udobne za vožnju? Lako ih je smestiti u neki kutak automobila, preobuti se pre ulaska u kancelariju, to naše bojno polje gde volimo da vladamo u onim predivnim visokim, neudobnim štiklama? Prodato!

Naš izbor za fantastične cipele za vožnju!

Sportina Group

1. Parfois

Baletanke sa metalnim ukrasom. Ponoć plava.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patike sa satenskim detaljem.


 

2. Michael Kors

Dodir sjaja i grafičkog logotipa dali su pečat Alice baletankama. Sa završnim detaljem mašne i zlatnim katancem, one nude ženstveni oblik i minimalni dizajn. Gumeni đon čini ih apsolutnom potrebom u toku vožnje i vikend šetnji.


 Alice u crvenoj boji:


3. Karl Lagerfeld

Kul mokasine od platna sa Karlovim likom – urbano, lako za promeniti u kolima. Ako samo vozite u njima, pa Vam za krajnju destinaciju treba nešto elegantnije, preobujte se  za tili čas.


4, Hugo Boss Womenswear

Šik, ženstveni obrt tradicionalno muškog dizajna u poliranoj italijanskoj telećoj koži. Cipele za sva vremena i sve poslovne prilike. Peta je od drveta za suptilan kontrast.


MaxMara

Baletanke sa špicastim vrhom u sjajnoj, glatkoj, mekoj koži, u kolor blok varijanti. Vrh je pastelno ružičast, a traka je sive boje. Elastični umetak na peti. Kožna obloga i ravan đon.


Mokasine izrađene od tkanine za pamuk sa završnim kožnim detaljima. Gornji deo je ukrašen kićankama. Kožna obloga i ravan đon.


Sportska elegancija – Polusjajne, kožne patike, sa širokom kožnom trakom na čičak, personalizovanom logotipom MaxMara. Visok đon od kaučuka koji se ne kliza.


Massimo Dutti

Popularne “rimljanke“:


 

*Izbor urednika:

Sandalete u kontrastnim, pletenim, plavim, crvenim i belim tkaninama. Odlikuje se zlatnim detaljima i vezanom kožnom gležnjačkom trakom. Kožna obloga i unutrašnjost.


 

 

 

Izvor: BIZLife

Foto: Promo/Pexels

Piše: M.Gligorić