5 razloga zašto da povedete Audi A3 sa vama na putovanje

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Leto je stiglo, direktor je odobrio godišnji odmor, omiljena destinacija je izabrana, ostalo je još da se odabere dobro društvo. Najbolji izbor je naravno voljena osoba, u nedostatku iste kao zamena dobro dođu i zabavni prijatelji. Ono što nedostaje ovoj letnjoj jednačini je neko na koga i ti i pratnja možete da se oslonite – tu na scenu stupa Audi A3 Sportback Relax.

Sledi 5 razloga zašto je baš Audi A3 pravo društvo za putovanje:

Prvo se moramo osvrnuti na spoljašnji izgled. Audi A3 jedinstvenim spojem sportskog dizajna i tehnologijom dostojnom Audi brenda prosto krade sve poglede na ulici i kod ostalih vozača izaziva poštovanje. Zahvaljujući njegovom opasnom izgledu sigurno ćeš izbeći gužve i dobiti prednost, jer se njemu svi sklanjaju s puta.

Iako ne sumnjamo u tvoj zanimljiv karakter i sposobnost tvog partnera ili prijatelja da naprave dobar provod gde god se pojave, na plus 40 stepeni čekajući na nekoj od granica sigurno nećete imati snage da jedni druge zabavljate. Ali zato Audi A3 ima keca u rukavu – automatski klima uređaj za koji se zna da pravi stvarno dobru atmosferu.

A da se vožnja do konačne destinacije ne bi odužila i ubila morski vajb, tu je ultra tihi i ekonomični 1.0 TFSI motor. Sa njim ćeš bezbrižno preći kilometre i kilometre uz minimalnu potrošnju goriva dok dobra energija neće opasti.

Pošto A3 na putevima izaziva poštovanje, motor ubrzava vožnju, a klima uređaj održava atmosferu veselom, na odredište stižeš veoma brzo. Na red dolazi pronalazak mesta za parkiranje. Da li postoji gori posao od tog, u sred letnje sezone na turističkom mestu? Samo polako, uz Relax paket dolaze i parking senzori koji će ti olakšati parkiranje i na malo izazovnijim mestima, a dobar vajb će još jednom biti sačuvan.

Poslednji, ali ne i zanemarljiv razlog je cena. Sada Audi A3 Sportback Relax možeš dobiti za 17.990 €, što je, složićeš se, odlična cena za premijum automobil, pa će ti ostati dovoljno para i za dobro letovanje. Šta još možeš tražiti od svoje pratnje na putovanju?

Pogledaj više o AKCIJI, iskoristi priliku i provedi se neponovljivo dobro na letovanju!

Izvor: BIZLife

Foto: Promo