SAVET DANA: Kada bi Nikola Đuričko bio poslodavac…

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Screenshot

Glumac Nikola Đuričko je za BIZLife ukratko opisao šta je po njemu neophodno za uspeh u Srbiji i kakav bi on bio poslodavac.

Za uspeh u Srbiji treba da budeš član valadajuće partije, to je najunosnije zanimanje. Ja mislim da je jako teško uspeti na neki drugi način, pošto su pravila takva. Da su pravila drugačija za uspeh bi bila potrebna neka inovativna kreativna ideja za biznis. Za poslodavce bi pravilo trebalo da bude da budu pošteni prema radnicima. Ako ti domaćem poslodavcu ne daješ nikakvu pomoć,  a stranom poslodavcu doniraš radnike, to nije fer. Domaći poslodavac plaća svoje radnike i time stvara dodatnu vrednost, jer njima plaća i topli obrok i zdravstveno. Stranom poslodavcu je sve to poklonjeno, teško je u takvom poretku biti jednak na tržištu i isplativ.

Izvor: BIZLife

Foto: Screenshot

Komentari 2

  1. Dragan

    Svaka ti na mestu,bravo!

  2. JOVANA

    NA ŽALOST IMA DELOM ISTINE U OVOME, ALI PREDSEDNICA VLADE NIJE BILA ČLAN VLADAJUĆE PARTIJE, PA JE PREMIJERKA, A PRE TOGA MINISTARKA, A IMA JOŠ PUNO TAKVIH PRIMERA GDE SE “PRELETAČI“ PREKO NOĆI VINU U VISOKU DNEVNU POLITIKU SRBIJE I KADA SE POTPUNI ANONIMUSI VLADAJUĆE PARTIJE ZA KRATKO VREME VINU U VRHOVE VLASTI?!!! DOK PAMETNA DECA ODLAZE PREKO GRANE. NA ŽALOST U SRBIJI SE VODI SAMO DNEVNA POLITIKA, ZATO NAM JE TAKO KAKO NAM JE, I ZATO STRANCI IMAJU PRIVILEGIJE DOK DOMAĆI POSLODAVCI MORAJU DA PLAĆAJU REKETE OVIMA NA VLASTI DA BI IMALI POSAO…..TUGA….PROBUDI SE SRBIJO