SAVET DANA: Sergejeva poruka poslovnim ljudima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: RTS screenshot

Glumac Sergej Trifunović poznat je po tome da nema „dlake na jeziku“. Ovoga puta za BIZLife „sasuo je u lice“ sve što ima da kaže poslovnom svetu. U novom broju BIZLife magazina, koji uskoro izlazi iz štampe, pročitajte još neke poslovno-životne savete od ljudi koje poznajete i prepoznajete.

Nekog ko želi da se bavi biznisom savetovao bih da bude pošten, ne treba da bude stisnute šake. Po feng šui pravilima, što više daš, više ćeš i dobiti. Moraš da omogućiš i onima oko tebe da zarade, to je jedina moguća varijanta za bilo kakav biznis.

Izvor: BIZLife

Foto: RTS screenshot

Piše: B.M.

Komentari 9

 1. Misovic Olivera

  Istina 100%!

 2. Dimitrije

  Ozbiljan Car!

 3. argus

  Šta je tu novo? Većina pametnog sveta se tako ponaša i uspešnog.

 4. asd

  To je to, kad bi zaista tako svi razmisljali i radili, svi bi bili zadovoljni, ali ne, „srpski gazda“ zeli samo za sebe i to mogucstvu preko noci.

 5. Aleksandar

  Tako bi bilo dobro da se ponasaju preduzetnici i poslodavci.

 6. Komsija

  …Sanjar. Zato se bavi glumom…Ili je mislio na političare, e u tom slucaju razmislja kao pravi uspesni srpski preduzetnik!

 7. Alex

  Uh sto volim ove koji nikada nisu imali svoj biznis a vole da pametuju biznismenima. Ko ovome gospodinu brani da se i on otisne u biznis i da pocne da deli sakom i kapom? Kreni brajko, pa da vidis sta je krv i znoj i sta su prioriteti kad ti mac visi nad glavom sve vreme. Daj manite nas ovakvih.

  • Vesna

   Mislis da njemu ne visi nista nad glavom? Samo tebi visi, pacenice.

 8. Nada

  savet je dobar samo od koga je Bogu plakati